TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Niebieski ekran i bład TCPIP.sys Czego to wina ?

Niebieski ekran i bład TCPIP.sys Czego to wina ?
« dnia: 10 Kwiecień 2009, 08:24:52 »
Witam
Mam u siebie na laptopie TOSHIBA a200 windowsa 7 build 7077 , wczesniejsze tez mialem i co jakis czas np jak przynosze laptopa z pracy do domu i lacze sie w doimu po WIFI w pracy po LAN to notorycznie pojawia mi sie niebieski ekran. Zrzut ekranu w zalaczniku. Tak samo tez jak w stan uspienia wprowadzilem lapka i wybudzilem go dzis to znow wywlil mi blad i znow niebieski ekran. Nie wiem czego to wina ? Pomozcie.

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
Odp: Niebieski ekran i bład TCPIP.sys Czego to wina ?
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwiecień 2009, 10:09:35 »
Pytanie modyfikowałes tcpip.sys w celu zwiekszenia liczby połączen bo jeśli nie to nie wiem o co chodzi :(

Jeszcze może drivery pozmieniaj jeśli to nie pomoże to nie wiem możliwe że W7 zainstalował ci złe stery szansa 0.01% ale zawsze jest...

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwiecień 2009, 10:25:44 »
nie modyfikowalem TCPIP,

tylko teraz nie wiem od czego czy od LANA czy od WIFI , bo wifi odinstalowalem calkowicie i tez sie wywalilo wiec chyba LAN pozostaje. Tylko do realteka 8101 nie ma jeszcze konkretnie do win7

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Kwiecień 2009, 10:43:47 »
tylko teraz nie wiem od czego czy od LANA czy od WIFI , bo wifi odinstalowalem calkowicie i tez sie wywalilo wiec chyba LAN pozostaje. Tylko do realteka 8101 nie ma jeszcze konkretnie do win7

To zobacz czy są stery z XP albo Visty powiny pasowac...

« Odpowiedź #4 dnia: 10 Kwiecień 2009, 11:12:16 »
instalowalem juz jakies dla visty i tak samo wysypywal sie :/