Siema, ostatnio doszedlem do tego klopotu. Mialem windowsa 7, w partion magic robilem partycje i podczas operacji prad padl... zrobilem format, troche odzyskalem, instaluje steama, cs'a wszystko i mi tnie sie gra podczas ladowania. Probowalem przeroznych metod na usuniecie tego bledu i nic - FORMAT.
Wczoraj przeinstalowalem wszystko, poszlo ladnie, cs dziala. Dzis odpalam cs'a i znowu to samo i agresor sie uaktywnia, bo przeciez codziennie nie bede reinstalowal systemu by pograc raz na jakis czas.
Dzis okazalo sie ze gdy odepne kabel od internetu wszystko chodzi i co tu robic? format? nieee, postanowilem popatrzec moze jakas aktualizacja wpadla czy jakies glupie oprogramowanie i dupa. Wylaczylem firewalla i to samo. Zrobilem drugie konto z prawami administratorskimi i odziwo wszystko jak narazie dziala ale to jest troche irytuace. Narazie na swoim koncie mam to co mialem a na tamtym steama.
Dla ciekawosci cs i cs:cz nie dzialaja za za to team fortess 2 dziala, nie instalowalem jeszcze css ani hl2 by zobaczyc czy bedzie to samo ale to troche dziwne i moze ktos z Was mi pomoze z tym dosc skromym problemem