TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Bug z tytułami miniaturek IE

Bug z tytułami miniaturek IE
« dnia: 11 Kwiecień 2009, 14:17:30 »
Uważam to za bug/niedopatrzenie, wyjaśniam.

Podczas ustawienia "klasycznego" paska zadań, nazwy są wyświetlane bezpośrednio na pasku:

Gdy przełączymy na nowe ustawienie z ukrywaniem nazw, wyświetlane są one w miniaturkach:

Dotąd jest wszystko ok, problem pojawia się w IE.
Na nowym ustawieniu jest ok, czyli nazwy stron otwartych w kartach są wyświetlane w miniaturkach:

Natomiast na "klasycznym" nazwy nie są w ogule wyświetlane, przez co niewiadomo co to za karta, dopóki nie najedziemy na nią:

Powinno się to zachowywać jak windows explorer, gdy łączy okna na ustawieniu "klasycznym", nazwy wtedy są widoczne, w IE zawsze powinny być:

Teraz tak, nie mam buildu 7000, a więc i Send Feedback, to gdzie mam to zgłosić jako bug??

Offline Sotom

• 1113
Odp: Bug z tytułami miniaturek IE
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Kwiecień 2009, 15:35:42 »
A jaki masz build i skad go masz? :>

« Odpowiedź #2 dnia: 11 Kwiecień 2009, 15:58:39 »
7068, z demonoid

Offline Sotom

• 1113
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Kwiecień 2009, 16:01:02 »
No to testerem oficjalnym nie jestes wiec nigdzie tego nie zglosisz ;p

« Odpowiedź #4 dnia: 11 Kwiecień 2009, 16:16:30 »
No to testerem oficjalnym nie jestes wiec nigdzie tego nie zglosisz ;p
Ale jeżeli występuje to w buildzie 7000, to ten kto ma mógłby zgłosić (bo miałem jeszcze kilka dni temu i chyba też tak było, ale nie mam 100% pewności).

<edit>

Prosiłbym o sprawdzenie jeśli ktoś ma build 7000 i zgłoszenie tego.
« Ostatnia zmiana: 12 Kwiecień 2009, 11:24:36 wysłana przez Mikaka »