TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 upgrade

Windows 7 upgrade
« dnia: 17 Kwiecień 2009, 18:02:48 »
Witam.

Mam builda 7068 i chciałbym uaktualnić do 7077 tylko mam problem, włączam instalator, daje upgrade to wyskakuje takie coś:
To upgrade from one edition of Windows 7 to another edition of Windows 7, use Windows Anytime Upgrade. Cancel the upgrade, open the Start menu, and search for Windows Anytime Upgrade

Proszę o pomoc
Asus P6T Palm | Core i7 920 | 3x1GB Corsair GT | GeForce GTX285 | Samsung SpinPoint F1 320GB | Corsair 750W | Antec 900

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
Odp: Windows 7 upgrade
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwiecień 2009, 18:27:22 »
Witam.

Mam builda 7068 i chciałbym uaktualnić do 7077 tylko mam problem, włączam instalator, daje upgrade to wyskakuje takie coś:
To upgrade from one edition of Windows 7 to another edition of Windows 7, use Windows Anytime Upgrade. Cancel the upgrade, open the Start menu, and search for Windows Anytime Upgrade

Proszę o pomoc

To twoje:

oznacza:   
Aby uaktualnić z jednego wydania systemu Windows 7 do innej wersji systemu Windows 7, należy skorzystać z programu Windows Anytime Upgrade. Zrezygnuj z aktualizacji, należy otworzyć menu Start systemu Windows i znaleść Anytime Upgrade.

Pozostawię to bez dłuższego komentarza, ponieważ na tym się nie znam... a chciałem pomóc ;)

Odp: Windows 7 upgrade
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Kwiecień 2009, 19:35:24 »
Wyskoczyło ci to dlatego, że chciałeś na przykład wersję Home Premium build 7068 zupgradowac do Ultimate 7077. Jak mi wiadomo musiałbyś najpierw przez ten program Anytime Upgrade upgradnąć do Ultimate twojego aktualnego buildu a potem do 7077 z płyty.