ad.1 Możesz wymienić te problemy interfejsowe?
ad.2 Będą te same wersje w7 co Visty, tylko zamiast Bussines, Proffesional.
ad.3 Nie podoba się? Można ustawić wygląd klasyczny tj. taki jak był w XP(no tyćkę inny).
ad.4 Żadna fikcja z tym 4GB na x86, tylko ta architektura więcej pamięci nie zaadresuje więc nie wiem o co tu pretensje... Chyba do garbatego, że ma proste dzieci. Tak? Aż tak wielkie wymagania sprzętowe? No jasne! W końcu jak ktoś chce odpalić Vistę na kompie z 2003(patrz: 256 MB RAM i Athlon 2100+) lub nawet z 2005(patrz 512MB RAM i P4 2,0GHz), to sory Amigo, ale postęp idzie do przodu i MS na pewno się nie chce cofać, więc znów nie wiem do czego te pretensje...
ad.5 Tu mam najwuiększy ubaw... A kolego-geniuszu, czy czasem w Viście nie ma opcji "Wyłącz funkcję Kontrola konta użytkownika", dzięki której nie pyta się nas Vista co chwile o cokolwiek? No jasne! Vista ma takie problemy z kompatybilnością i odtwarza mi Lomaxa z'96 a Sekretów Króla z '95 już nie! Toż to wielki mankament i brak kompatybilności! Proszę więc wymień mi chociaż 5 programów, które nie działały na Viście a działają ci na w7, bo u mnie jest odwrotnie: kilka programów dziala na Viście a na 7 nie...