Bu, nie działa mi ten dodatek do Win7 ;(
Co więcej, po instalacji paczki scoobyego
wyskakuje mi coś takiego uruchamiając normalnego Virtual PC SP1:
Tak tylko spytam. Czytałeś:
"Before you download
Windows Virtual PC requires a CPU with the Intel™ Virtualization Technology or AMD-V® feature turned on. This feature must be enabled in the system BIOS. For details on how to enable, visit the Configure BIOS page or check with your computer manufacturer.
Learn how to configure your BIOS settings to enable hardware virtualization on your PC
Windows Virtual PC requires Windows 7 Release Candidate. MSDN subscribers and TechNet Plus subscribers can download it from the Microsoft TechNet Springboard site.
Visit the Microsoft TechNet Springboard site"
Przed pobraniem
Windows Virtual PC wymaga procesora z Intel Virtualization Technology ™ lub AMD-V ® funkcja włączona. Funkcja ta musi być włączona w systemie BIOS. Szczegółowe informacje na temat sposobu włączania, odwiedź stronę Konfiguracja BIOS-u lub skontaktować się z producentem komputera.
Dowiedz się, jak skonfigurować BIOS, aby umożliwić wirtualizacji sprzętu w komputerze
Windows Virtual PC wymaga systemu Windows 7 Release Candidate. Subskrybenci MSDN i TechNet Plus subscribers go pobrać z witryny Microsoft TechNet Springboard witrynie.
Odwiedź witrynę Microsoft TechNet SpringboardPytam z ciekawości, właśnie jestem na etapie pobierania