TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z Windows Experience Index

Problem z Windows Experience Index
« dnia: 26 Kwiecień 2009, 13:03:10 »
Jestem szczęśliwym posiadaczem notebooka Asus A8Sc, lecz gdy pojawiła się "7" zainstalowałem ją odrazu, gdyż nie cierpie Visty.
Cała instalacja przeszła bez problemu ...Lecz po instalacji OS7 wersja 7077 narodził się problem:
- na sterownikach VGA wbudowanych w system podczas WEI zaciął się na testowaniu sprzętu . Myślałem że pomoże zmiana sterowników NVIDII (zamontowana fabrycznie karta graficzna GeForce 8400M G 128MB) lecz zmiana na 179.48 nic nie dała... WEI zawiesza sie podczas testowania Windows Media Decoding. WEI kończy się komunikatem : "The Windows Experience Index for your system could not be computed. Could not measure video playback perfomance. This operationran for too long and was canceled automatically. " Pozostaje tylko nacisnąć dostępny przycisk "Close". Jakieś sugestie, aby rozwiązać problem....
« Ostatnia zmiana: 26 Kwiecień 2009, 13:13:02 wysłana przez Pawik74 »

Offline michau

• 3974
Odp: Problem z Windows Experience Index
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Kwiecień 2009, 21:47:18 »
Taki problem miałem na jednym z wcześniejszych wersji 7, ale na 7077 u mnie działa.