hmm, pierwszy raz słyszę o takiej edycji ;> wydaje się być taka bardziej nLite'owa niz oficjalna D
po pierwsze... czułem, że napiszesz barthd, bo jakiego ty masz proca celeron 3,2 OMG xD
po drugie... fakt, faktem, że jest to "lajcik" którego nie da się używać na co dzień, ale do gier polecam...
Nie wiem czemu tak czułeś
bo procesor nowy już zamówiłem
wiesz co, oglądałem wczoraj testy na PClab i wydały sie one dla mnie jakieś mega dziwne, bo wg nich. ten celeronek przewyższa E2200 i inne Dal Core... Że ponoć zajebiscie się kręcą itd. mój z 3.2 do... 3.33 stabilnie...)
http://pclab.pl/art11940-5.htmlWcale tak pięknie nie jest. Na szczeście nie ja kupowałem kompa i nie z myślą o graniu (Celeron D 3.2, GF 7100, 1GB DDR II noname) ale okzało się że można tanio zrobić mały upgrade
(kumpel z roku sprzedał mi za 100 zł GF8600GT, jeszcze na gwarancji i dodał NWN2 ENG
i wyczaiłem swoje kingstony 4GB za 145 zł w komputroniku) Na procesor nie miałem już czasu ale planowałem wymianę platformy na AMD wraz z płytą główną ale nie chcę juz wydawać tyle kasy więc zmówialem za 300 zł E5200 (a i tak się spóźniłem bo wcześniej za tyle można było kupić już coś lepszego a E5200 kosztował 250-270zł, niestety nie było funduszy.)
Także jak an 540 zł to całkiem niezły upgrade, nie?
wracając jednak do tematu nie przepadam za xp, cudowny system ale przez pierwsze 3 dni. Dlatego nawet na taka wersje bym sie nie skusił tym bardziej że mój komp. docelowo ma być do wszystkiego i 7 spełnia wszystkie moje oczekiwania