TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Rozpoczęcie instalacji W. 7100 spod W. 7000

Offline umcs

• 229
Rozpoczęcie instalacji W. 7100 spod W. 7000
« dnia: 04 Maj 2009, 13:47:05 »
Tak jak w temacie. Czy da się rozpocząć instalacje Win. 7100 spod już zainstalowanego Win. 7000 ?

Chodzi mi o to, że obecnie mam zainstalowane Ubuntu 9.04 i chcę zobaczyć spolszczenie sCooBy'ego na Win. 7100 a nie chce mi się specjalnie wychodzić po płytkę i jej "marnować" tylko po to, żeby na chwilę zainstalować WIndowsa.

A może ktoś zna sposób na odpalenie Win. 7 spod Ubuntu ?
Uczyłem się indyjskich tradycji, szukałem wyciszenia, ćwiczyłem jogę, uczyłem się "Kamasutry", spróbowałem herbatę "Lipton" i zdecydowałem dalej PIĆ WÓDKĘ.

Offline orzech

• 199
  • Windows 7 Ultimate PL
Odp: Rozpoczęcie instalacji W. 7100 spod W. 7000
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Maj 2009, 13:59:53 »
Duży pendrive lub wirtualna maszyna ci pomoże.
Intel Core Duo T2390 @ 1.86 GHz 1 MB L2 cache | 2GB DDR2 667 MHz | Intel GMA X3100 LCD CrystalBrite. | Windows 7 build 7600 activated.

Offline umcs

• 229
Odp: Rozpoczęcie instalacji W. 7100 spod W. 7000
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Maj 2009, 14:44:43 »
Do pendriva zabrakło mi około 400 MB a z wirtualna maszyną to wiem ale chodzi mi jeszcze o jedną płytkę, która działa tylko na Win. (i to nie wiem czy nie tylko na Seven) bo chcę do niej zajrzeć i coś dograć (ale to tak tylko poza tematem). Chyba, że da się nagrywać realne płytki przez system na virtualu?

A z resztą... po co tak kombinować i się trudzić. Poczekam do jutra i płytkę kupię. Tylko w tym też problem, że Win. nie chce się instalować jak juz jest Linuks zainstalowany - formatuję partycję i "Sorry..."
Uczyłem się indyjskich tradycji, szukałem wyciszenia, ćwiczyłem jogę, uczyłem się "Kamasutry", spróbowałem herbatę "Lipton" i zdecydowałem dalej PIĆ WÓDKĘ.