Wojtek widzę że jesteś bardzo obeznany w temacie integrowania  więc może pokusił byś się o opis jak zintegrować lipa + localpacka do wszystkich wersji chodzi mi o te cyferki 1,2,3 itd. Pozdrawiam
Czy ja wiem, czy obeznany?
Raz zintegrujesz system i będziesz wiedział o co chodzi - to po prostu nie są trudne rzeczy.
Jeśli chodzi o dodatkowy opis - moim zdaniem tłumaczenie i opracowanie wykonane przez Egonka jest bardzo dobre i wystarczy w zupełności, trzeba tylko pamiętać o dwóch małych poleceniach, których Egonek nie podał (bo nie było ich w oryginalnym opisie, na bazie którego Egonek stworzył ten wątek) i o odpowiednim wyborze numeru obrazu (bo jego opis dotyczy właściwie integracji wersji 64-bit).
Integracja we wszystkich wersjach różni się tylko tym, że przeprowadzasz cały proces opisany w "części 1" od początku do końca te 4 czy 5 razy, zmieniając jedynie numerek w "
Wartość "Image" Ustawiamy na 4"
A ja tu mam wiekszy problem. Chce zintegrowac localpack i wpisuje tak "Dism /Image:X:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\local i kupa. "Local" podpisalem tak localpacka zeby nie bylo glupich uwag i wywala mi error 3. O co chodzi. Dokladniej bym przeczytal co tam pisze ale okienko dosu mam jakies miniaturowe ale tak zawsze mialem po zmianie jezyka na eng
Możesz kliknąć prawym przyciskiem myszy na oknie konsoli, wybrać "Oznacz", zaznaczyć komunikat o błędzie, nacisnąć Enter, a potem wkleić komunikat tutaj ?
Co do miniaturowości - kliknij prawym przyciskiem myszy na górnej belce okna konsoli, wybierz tam "Układ", a potem wpisz nowe rozmiary okna - powinno pomóc.