TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z jezykiem polskim

Problem z jezykiem polskim
« dnia: 03 Czerwiec 2009, 20:24:28 »
Witam
Mianowicie mam problem z isnatlacja jezyka polskiego do windowsa 7 build 7100 po pobraniu zaczyna sie instalowac ale staje na samym poczatku paska postępu i nic nie robi potem wyrzuca Failed i tak juz kilka razy towarzyszy temu error code 800b0100
zrobilem nawet reinstalacje i to tez nie pomoglo ten sam problem probowalem instalowac z pliku cab i tez bez rezultatu,
moze ktos spotkal sie ztakim blędem bo juz od kilku dni przeszukuje net i nic z gory dziekuje za pomoc.

podaje pelny error "WindowsUpdate_800B0100" "WindowsUpdate_dt000"
« Ostatnia zmiana: 03 Czerwiec 2009, 20:36:49 wysłana przez daemonium »

Offline Luke

• 423
Odp: Problem z jezykiem polskim
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwiec 2009, 20:28:10 »
Jakiś czas temu też miałem problem z instalacją i pojawiał mi się podobny błąd. Problem rozwiązałem. Okazało się, że instalatoriowi zabrakło miejsca na dysku, chociaż wydawało się, że miejsca mam wystarczająco dużo... Ale jak go trochę zwolniłem, to w końcu instalacja doszła do końca. Może u Ciebie przyczyna jest podobna?

« Odpowiedź #2 dnia: 03 Czerwiec 2009, 20:32:35 »
Na dysku c gdzie jest sytem mam ponad 30 gb wolnego miejsca nie wiem czy inne dyski i partycje maja wplyw na to.

Zwiekszylem wielkosci partycji do 100 gb i ndale ni chce sie zainstalowac jezyk polski moze ktos ma inne pomysly albo sie spotkal takim problemem.
dzieki za pomoc.
« Ostatnia zmiana: 04 Czerwiec 2009, 18:51:20 wysłana przez daemonium »

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwiec 2009, 18:56:45 »
30 GB to z pewnością wystarczająca przestrzeń. A może antywirus, o ile jakiegoś masz, blokuje instalację?

« Odpowiedź #4 dnia: 04 Czerwiec 2009, 20:24:46 »
Uzywam Kesperskiego ale probowalem tez przed instalacja antywirusa i po isnatacji i te same efekty raczej antywir odpada.