TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

W co się teraz gra?

Offline Mercor

• 557
Odp: W co się teraz gra?
« Odpowiedź #60 dnia: 12 Styczeń 2009, 17:04:13 »
Przerażający poziom polskich lekcji informatyki.

My na uczelni gralismy w UT na wykladzie z profesorem ;) Jesli druzyna psorka wygrala - kolokwium, jesli nie - odpuszczal nam hehe. Urok uczelni informatycznych i wyluzowanych wykladowcow z politechniki hehe.

« Odpowiedź #61 dnia: 12 Styczeń 2009, 17:09:45 »
Przerażający poziom polskich lekcji informatyki.
Jestem w klasie o profilu matematyczno-informatycznym, więc mamy więcej lekcji w tygodniu niż normalne klasy, więc trochę czasu na granie jest.

ziebal

« Odpowiedź #62 dnia: 12 Styczeń 2009, 18:35:28 »

Jestem w klasie o profilu matematyczno-informatycznym, więc mamy więcej lekcji w tygodniu niż normalne klasy, więc trochę czasu na granie jest.

Ja mam 15 godzin tygodniowo i wogóle nie ma czasu na granie... Co innego w pierwszej klasie  :D

Offline Czujny

• 764
  • zast. red. prow. Komorkomania.pl
« Odpowiedź #63 dnia: 12 Styczeń 2009, 21:39:09 »
Myśmy po szkole zasuwali do kafejek na CS 1.4 a później baaaaaaaaaaaaah, kolega kupił Radeona 9800Pro a ja GeForce'a 6800LE bo wyszedł HL2, wtedy to był szok po prstu, ale kupiliśm te karty także dla CS:S.. i nie zawiedliśmy się ;) Wiele przygód było, a teraz czasu niet.
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #64 dnia: 12 Styczeń 2009, 21:44:32 »
Myśmy po szkole zasuwali do kafejek na CS 1.4 a później baaaaaaaaaaaaah, kolega kupił Radeona 9800Pro a ja GeForce'a 6800LE bo wyszedł HL2, wtedy to był szok po prstu, ale kupiliśm te karty także dla CS:S.. i nie zawiedliśmy się ;) Wiele przygód było, a teraz czasu niet.

HL2 warty byl kazdych pieniedzy....zwlaszcza jesli wziac pod uwage Epizody 1 i 2 ehhh... :)

« Odpowiedź #65 dnia: 12 Styczeń 2009, 21:45:42 »

My też często chodzimy do kafejki, zwłaszcza na CS 1.6  8)

Offline tbgkol

• 2132
  • "Live together, die alone, man."
« Odpowiedź #66 dnia: 12 Styczeń 2009, 22:06:12 »
U mnie cała klasa grała w CS 1.6, ale teraz się już każdemu znudzilo. ;)
Odszedłem z powodu chamstwa michaua. ;)

« Odpowiedź #67 dnia: 12 Styczeń 2009, 22:30:38 »
U mnie cała klasa grała w CS 1.6, ale teraz się już każdemu znudzilo. ;)

W mojej klasie nawet wszystkie dziewczyny grają w CSa i to z wielkim zacięciem  ;) niektórym nawet dobrze idzie :P

Offline tbgkol

• 2132
  • "Live together, die alone, man."
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Styczeń 2009, 22:34:54 »
U mnie grały tylko 2 dziewczyny. ;) Dam tylko ststy mojej klasy:
11 chłopaków i 18 dziewczyn. Muszę tylko doać, że mnie się podobają te proporcje. ;)
Odszedłem z powodu chamstwa michaua. ;)

« Odpowiedź #69 dnia: 13 Luty 2009, 20:35:32 »
Titan Quest + Immortal Throne, Unreal Antologia, Crysis, GTA SA, GTA 2,Need for Speed Undercover,

« Odpowiedź #70 dnia: 13 Luty 2009, 20:53:26 »
Titan Quest + Immortal Throne, Unreal Antologia, Crysis, GTA SA, GTA 2,Need for Speed Undercover,
Gta SA? To rozumiem, ale GTA 2?? Chyba, że w tryb multiplayer co tam jest. Ja gram w GTA IV... A raczej grałem, bo po instalacji XP SP3 (Wtedy też miałem SP3) zaczął mi nie działać  :-[

« Odpowiedź #71 dnia: 13 Luty 2009, 21:06:35 »
Każdy gra w to co lubi , a twoja wypowiedz sugeruje ze powinien się wstydzic że gra w starocie . Człowiek powinien grać w takie gry co sprawiają mu fun , a nie które lepsze , nowsze , bardziej realistyczne , czy lepsza grafika ... Tutaj plusem sa gry na konsole , zawsze fajne i konsolowcy dobrze wiedzą , że to nie o grafe chodzi a o grywalnosć . Ja gram w 14letni Tycoon Transport Deluxe i jestem z tego dumny !

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #72 dnia: 13 Luty 2009, 21:07:18 »
teraz zaczyna się grać w F.E.A.R. 2... chodź osobiście nie mam, ale po screenach można powiedzieć ze jest cool ;D

« Odpowiedź #73 dnia: 13 Luty 2009, 21:23:17 »
To jak spojrzeć na pamele anderson i powiedziec ze jest mloda i ładna , albo na murzyna i zaprzeczyć jego człowieczenstwa ... Nie liczy sie powierzchowność a wnętrze , a tutaj grywalność .

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #74 dnia: 13 Luty 2009, 22:32:17 »
Ok... ale komentarze innych ludzi oraz oceny w serwisach chyba coś mówią...