TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

W co się teraz gra?

Odp: W co się teraz gra?
« Odpowiedź #75 dnia: 13 Luty 2009, 22:34:37 »
Mówią , czy im się podobała gra ;p

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #76 dnia: 13 Luty 2009, 23:21:37 »
Mi sie FEAR2 nawet podoba. Co prawda gameplay jak na dzisiejsza gre FPP jest raczej mierny, graficznie tez rewelacji nie ma, ale sceny "horrorowe" sa calkiem ciekawie zrobione, a wlasciwie to glowny cel tej gry :) Napewno warto zagrac chociaz w demko.

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #77 dnia: 14 Luty 2009, 01:35:40 »
ooo... jak jest demko to się skusze...
Mi się przypomina dawny polski Chrome... to było coś, nie? ;D

Offline Mefi

• 193
« Odpowiedź #78 dnia: 14 Luty 2009, 01:58:24 »
Need for Speed ProStreet, Undercover, Guild Wars, Mirror's Edge - boska gra choć ją przeszedłem w kilka H to i tak chce w nią ciągle grać :)

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #79 dnia: 14 Luty 2009, 02:01:52 »
Need for Speed ProStreet

What the f*ck? xD chyba chciałeś napisać pro-shit...
Co do super wyścigówek typu arcade to tylko Burnout Paradise... żadne Undercover'y i inne tego typu odgrzewane kotlety...
Naprawde warto wydać na nią te kilka złotych :)

Offline Mefi

• 193
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Luty 2009, 02:14:07 »
no ja wydałem te kilka zloty na te Gry i nie żałuje choć szkoda mi kasy było na Undercover'a ;p

Offline Czujny

• 764
  • zast. red. prow. Komorkomania.pl
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Luty 2009, 02:14:20 »
Need For Speed III - High Stakes :* klimat, trasy, muzyka ah. stare dobre czasy. kiedyś to były gry ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

MSIKT6V

« Odpowiedź #82 dnia: 14 Luty 2009, 21:40:22 »
Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna  ;D

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #83 dnia: 14 Luty 2009, 21:53:31 »
Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna  ;D
Crysis się już ludziom przejadł... osobiście oprócz grafiki nic fajnego nie zauważyłem... niestety...
Grał ktoś z was w Chrome?
Ludzie lubią proste strzelnianki i arcadówki, a symulatory to coś co lubią tylko nieliczny (czyt. pro gracze)

Offline japan

• 142
  • the Lizard King
« Odpowiedź #84 dnia: 14 Luty 2009, 22:04:42 »
Ludzie lubią proste strzelnianki i arcadówki, a symulatory to coś co lubią tylko nieliczny (czyt. pro gracze)
Myślę, że w ten sposób nadużywasz słowa "pro" ;)
Jedni lubią FPSy, inny RPG, inni ścigałki, a jeszcze inni symulatory...
Nie trzeba być jakimś pro (cokolwiek to znaczy... profesjonalny? xD) żeby lubić symulatory... Raczej powiedziałbym, że trzeba mieć dużo czasu i dużo cierpliwości ;D

« Odpowiedź #85 dnia: 14 Luty 2009, 22:11:31 »
he ? co to jest profesjonalny gracz ? Ja gram tam 4fun ;p najczęściej teraz fraguje przez siec w Gore , chrome mam na płytce z click! ale jeszcze nie grałem tylko zainstalowałem a mam już od paru miechów , troche w baldura też , no i diablo , a ostatnio naszła mnie ochota na mdk , musze poszukac płytki w piwnicy ;p

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #86 dnia: 14 Luty 2009, 22:13:25 »
he ? co to jest profesjonalny gracz ? Ja gram tam 4fun ;p najczęściej teraz fraguje przez siec w Gore , chrome mam na płytce z click! ale jeszcze nie grałem tylko zainstalowałem a mam już od paru miechów , troche w baldura też , no i diablo , a ostatnio naszła mnie ochota na mdk , musze poszukac płytki w piwnicy ;p

Weź sobie chrome sprawdź to zrozumiesz, że polskie wcale nie musi być złe... ja pierwszy raz grałem w 2005 i teraz znowu do niej powracam :)

« Odpowiedź #87 dnia: 14 Luty 2009, 22:43:20 »
Wiem , ze polskie to dobre - dowodem sa na to nieprzespane noce z painkillerem ;p

« Odpowiedź #88 dnia: 15 Luty 2009, 00:12:25 »
Każdy gra w to co lubi , a twoja wypowiedz sugeruje ze powinien się wstydzic że gra w starocie . Człowiek powinien grać w takie gry co sprawiają mu fun , a nie które lepsze , nowsze , bardziej realistyczne , czy lepsza grafika ... Tutaj plusem sa gry na konsole , zawsze fajne i konsolowcy dobrze wiedzą , że to nie o grafe chodzi a o grywalnosć . Ja gram w 14letni Tycoon Transport Deluxe i jestem z tego dumny !
Trochę źle to napisałem, bo byłem zdziwiony, że ktoś jeszcze gra w taką gierkę. Tycoon? Ja też do niedawna grałem w Tycoona :) A w GTA 2 to najlepszy jest elektryczny pistolet-patelna który wszystko usmaży   ;D albo "
Fire Truck Flamethrower" czyli wóz strażacki który posiada armatkę ziejącą ogniem zamiast wody xD Albo Mina lub plama oleju  :P
http://www.gta2.unl.pl/polish_ver/bronie.htm tutaj macie spis broni :)

« Odpowiedź #89 dnia: 15 Luty 2009, 11:48:11 »
Titan Quest + Immortal Throne, Unreal Antologia, Crysis, GTA SA, GTA 2,Need for Speed Undercover,
Gta SA? To rozumiem, ale GTA 2?? Chyba, że w tryb multiplayer co tam jest. Ja gram w GTA IV... A raczej grałem, bo po instalacji XP SP3 (Wtedy też miałem SP3) zaczął mi nie działać  :-[

Tak. Właśnie w tryb MP ;]