Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna
Na medium działa mi przyzwoicie, na High przycina troszkę (podkrecony proc. do 2.7 i podkręcona grafa...) oczywiście na 1280x1024. Sam Crysis ma kilka fajnych opcji jak na tego typu strzelankę (tryb siły, szybkości, ochrony, niewidzialność), ładna gafika i... tyle. prosta odprężająca ładna gierka. Chyba niczym wiecej nie miała być... Grałem w demo ale to chyba pierwsza gra gdzie ktoś wpadł na pomysł żeby zamienić dżunglę w arktykę. (pomijając podobną sytuację w Icewind Dale gdzie Kuldahar borykało się z zimą
)
Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna
Crysis się już ludziom przejadł... osobiście oprócz grafiki nic fajnego nie zauważyłem... niestety...
Grał ktoś z was w Chrome?
Ludzie lubią proste strzelnianki i arcadówki, a symulatory to coś co lubią tylko nieliczny (czyt. pro gracze)
Grałem ale krótko, nie wciagnęło mnie choć jak na polską produkcję to naprawdę dobra gra.
Ja lubię sporo typów gier, czasem wolę coś bardziej wymagającego, przygodowego, ekonomiczego, zależy od potrzeb a nie czy jestem tylko *pro* dziś czy jutro typical EA user...
he ? co to jest profesjonalny gracz ? Ja gram tam 4fun ;p najczęściej teraz fraguje przez siec w Gore , chrome mam na płytce z click! ale jeszcze nie grałem tylko zainstalowałem a mam już od paru miechów , troche w baldura też , no i diablo , a ostatnio naszła mnie ochota na mdk , musze poszukac płytki w piwnicy ;p
Weź sobie chrome sprawdź to zrozumiesz, że polskie wcale nie musi być złe... ja pierwszy raz grałem w 2005 i teraz znowu do niej powracam
Jasne że nie musi być złe - patrz staruteńkie G-Police (ciekawa, dołączona kiedyś daaawno do CDA), kilkuletnie Call Of Juarez, naprawdę dobra grafika, przerywniki iście filmowe czy chociażby naprawdę zajebisty jak na cRPG Wiedźmin, który chyba jest najlepszą polską grą... Swoją drogą, pamiętam jak kiedyś wysłałem do twórców (z 4czy 5 lat temu, nie pamiętam)10 pytań. O bronie, czy by poszła na moim Radeonie 9100 itd.
Kwestia broni sienie zmieniła - można używać innych ale miecze to podstawa i w sumie nie warto ich zmieniać na nic (taką też dostałem odpowiedź) Co do karty graf... Powiedziano mi że wystarczy (pewnie nie do high) ale jako że gra wyszła znacznie później, dodano naprawdę świetne efekty graficzne, system dnia i nocy... I wątpię żeby w ogóle poszło na tym Radku dziś