TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

złe sterowniki - error

złe sterowniki - error
« dnia: 08 Maj 2009, 15:42:05 »
czesc, zainstalowalem złe sterowniki do mojej karty dzwiekowej ( od XP`ka ) i teraz jak włączam Siódemkę to wyskakuje niebieski ekran i jakiś error, a potem to wyłącza się komp. Jak mam to naprawić? Mam na kompie 2 systemy, więc w plikah moge pogrzebać,a le powiedzcie gdzie i jak?

PROSZE O POMOC. DZIĘKI :)

Offline Szm3R

Odp: złe sterowniki - error
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Maj 2009, 16:38:17 »
Też tak miałem. Odpal 7 w trybie awaryjnym, odinstaluj po prostu te sterowniki i powinno być wszystko OK.

« Odpowiedź #2 dnia: 08 Maj 2009, 17:18:43 »
w wyborze nie ma tej możliwości, już raz brałem tryb awaryjny, jest tylko  kreator naprawiana systemu ktory nic nie robi :/ i uruchom system normalnie...

Offline Szm3R

« Odpowiedź #3 dnia: 08 Maj 2009, 18:12:45 »
Gdzie w wyborze? po odpaleniu kompa, jak tylko biosik ci się wyświetli, wciskasz F11 (przynajmniej ja tak mam). I wtedy zamiast ładowac od razu system to wyświetli Ci do wyboru tryby odpalania Windy. Wybierasz Safe Mode i wsio.

« Odpowiedź #4 dnia: 08 Maj 2009, 18:42:44 »
noo robie tak, ale juz tej opcji nie mam :/
screen zrobiony telefonem

« Odpowiedź #5 dnia: 09 Maj 2009, 10:46:21 »
refresh

Offline Sotom

• 1113
« Odpowiedź #6 dnia: 09 Maj 2009, 11:26:52 »
Jesli masz wlaczone przywracanie systemu ( System Restore) to cofnij go do momentu zanim zainstalowales te złe sterowniki i bedzie wszystko ok.

« Odpowiedź #7 dnia: 09 Maj 2009, 11:46:34 »
juz poradzilem sobie, closed