TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

przeniesienie ustawień z xp na 7

przeniesienie ustawień z xp na 7
« dnia: 14 Maj 2009, 19:32:33 »
witam, na początku napotkałem informacje że robi sie backup ustawień z xp. teraz nie mogę do tego dojść, chciałem przenieś np ustawienia z firefoxa z hasłami itp oraz pocztę. czy da sie to zrobić i jak ?

Odp: przeniesienie ustawień z xp na 7
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Maj 2009, 06:51:54 »
Da sie przenieś zakładki z Mozzili Zakładki ---->Zarządzaj zakładkami ---->Pasek zakładek ----> No i zaznaczasz wszystko i zapisujesz

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Maj 2009, 07:53:18 »
Firefox:
C:\Documents and Settings\nazwa_użytwkonika\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\nazwa_profilu

Offline Grechu

• 153
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Maj 2009, 09:16:05 »
witam, na początku napotkałem informacje że robi sie backup ustawień z xp. teraz nie mogę do tego dojść, chciałem przenieś np ustawienia z firefoxa z hasłami itp oraz pocztę. czy da sie to zrobić i jak ?
http://mozbackup.jasnapaka.com
Kilka kliknięć i masz wszystko zbackupowane