TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

wyciekł 7127 0 090507-1820 x86fre client en-us Retail Ultimate-GRMCULFRER EN DVD

Offline miron

• 242
Człowiek który załatwiał dla mnie lipy ...

Żebyś go tylko w ten sposób nie wydał, heh :)
Jeśli pracuje dla Microsoftu i jest źródłem wycieku nieakceptowanego przez firmę - łatwo będzie go zidentyfikować po tym co napisałeś ;)
wycieku nieakceptowanego przez firmę- możliwe że jest akceptowany :-\

Offline zinger

• **
  • 61
  • all about kfc!
Ze strony Microsoftu można pobrać build 7100
« Ostatnia zmiana: 20 Maj 2009, 11:41:41 wysłana przez michau »

Chłopaki mam pytanie.
Nie mam niestety wolnej płyty na nagranie obrazu i czy jest możliwość abym zamontował obraz do Daemon Tools i z niego instalował? Pamiętam, że robiłem coś podobnego przy 7022 z Virtual Clone Drive.
Intel Core 2 Duo E6600 2,4@ 2,76 Ghz
Kingston DDR2 2x 2GB 800MHz
GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256mb
ASUS P5LD2SE
Segate 160GB

Offline Madzia

• 1220

czy miron posiada juz oficjalne PL do tej wersji?
Człowiek który załatwiał dla mnie lipy:P wyjechał do Hiszpanii(urlop :'()   
Jak człowiek wróci, to spróbuj załatwić oficjalne spolszczenia do Win 7 i Office 2010. Zrób to dla dobra ogółu ;)
Heh, jak wróci, to pewnie będzie już następna wersja w sieci ;D

Litości!! Zróbcie sobie temat o office 2010 Nie mieszajcie!!

Offline Grechu

• 153
Wyciekł turecki pakiet językowy do 7127. Za dwa tygodnie pewnie wycieknie i PL.

Offline Wojtek

• 309

Trzymamy kciuki :)
Pozdrawiam,
Wojtek

Niedostępny przez najbliższe tygodnie/miesiące. Nie będę odpisywał w subskrybowanych wątkach, nie będę odpisywał na wiadomości prywatne.

Offline effe

Witam
Byłby ktoś tak dobry podać mi link do torrentów office 2010 64x, oraz windows 7127 64x, oczywiście na priv lub gg 1940569. Dziekuję i pozdrawiam.

Offline Grechu

• 153
Wpisz w Google office 2010  torrent i windows 7127  torrent

Offline miron

• 242
:D Rosyjski LIP 7127 miałem jeszcze 15.05.09, jest bardziej przetłumaczony niż 7100
Za dwa tygodnie pewnie wycieknie i PL- nieprawda, już zbliża się następny build :P 

Jak człowiek wróci, to spróbuj załatwić oficjalne spolszczenia do Office 2010- wersja rosyjska lp do Office 2010 jest słabo przygotowana, więc bezsensu ściągać polską 

« Ostatnia zmiana: 19 Maj 2009, 22:22:05 wysłana przez miron »

Offline Rosomak

• *
  • 17
  • Windows 7 RC 7201 x64
a ja mam cos dziwnego.

ikonka Mixera , glosniczekma czerowny krzyzyk i opis "The Audio Service is not running."

a mimo to mam dzwiek

W7, Build 7127, Upgrade 7100>7127

jeszcze tylko musialem reinstalowac Comodo Internet Security, bo przestalo dzialac. Pewnie przez upgrade.

a po za tym to wszystko ok,

Offline d3tr0

Mi sie nie udało spolszczyć 7127 sposobem podanym kilka stron wstecz (poprzez skopiowanie plików do C: i zastąpienie).
Jeśli macie 7127 sprawdzcie czy radzi sobie z pakowaniem do RAR/ZIP (za pomocą winrar'a) ? mi nie wychodzi, a 7100 bez problemu to robi

Offline apollo1989

• **
  • 79
  • Windows 7 Professional PL (MSDN AA)
u mnie na 7127 WinRAR śmiga bez zarzutu:)

Offline Rosomak

• *
  • 17
  • Windows 7 RC 7201 x64
Mi sie nie udało spolszczyć 7127 sposobem podanym kilka stron wstecz (poprzez skopiowanie plików do C: i zastąpienie).
Jeśli macie 7127 sprawdzcie czy radzi sobie z pakowaniem do RAR/ZIP (za pomocą winrar'a) ? mi nie wychodzi, a 7100 bez problemu to robi

U mnie bez problemow pakuje/wypakowuje z rar, zip.

ENG wersja 7127

Offline d3tr0

Być może przez to nieudane spolszczenie/kopiowanie coś sie namieszało w plikach systemowych
Nadal nie naprawili błędu instalacji z kablem HDMI, windows 7 gubi sie i nie wie gdzie ma dawać obraz na TV czy na karte graficzną
Oraz z podłączonym kablem HDMI systemowe bootlogo jest jak z Visty (z zielonym paskiem) a nie jak z nowego Windows 7, po odłączeniu HDMI jest wporządku