TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Jak zainstalować Neostradę w Windows 7?

Offline shprica

• *
  • 28
  • :D
Odp: Jak zainstalować Neostradę w Windows 7?
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Maj 2009, 10:25:40 »
no ja po prostu wlozylem plytke, zainstalowalem same steroniki, polaczenie sie skonfigurowalo, wpisalem nazwe uzytkownika, haslo i wszystko leci. sprobuj tez te sterowniki http://support.sagem-communications.com/site/modele_fax.php?page=driver&prd=SAGEMF@st800/840&pays=po instalowelem je u mojego kumpla i tez nie mial problemow

« Odpowiedź #16 dnia: 15 Maj 2009, 14:33:27 »
Instalowałem je też. Tylko, że tam jest cała lista sterów ;/

Offline shprica

• *
  • 28
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Maj 2009, 22:23:24 »
no to wybierasz te dla windowsa. jak jest to dla visty i wszystko powinno byc ok. zobacz jeszcze w komputer PPM->wlasciwosci->menedzer urzadzen-> kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej->glowny koncertrator USB->wlasciwosci->zarzadzanie energia i odznacz tam "zezwalaj komputerowi na wylaczenie tego urzadzenia..." moze po prostu nie dostajesz zasilania na usb. mialem kiedys taka akcje na xp.

« Odpowiedź #18 dnia: 16 Maj 2009, 11:14:45 »
no to wybierasz te dla windowsa.

Nie wiem, które są dla Windowsa, a które nie ;|

Offline shprica

• *
  • 28
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Maj 2009, 11:33:17 »
masz. wrzuclm je na rapida :)

http://rapidshare.com/files/233570784/SAGEM-Fast800-A_4_8.zip.html po ich zainstalowaniu wszystko powinno byc ok

« Odpowiedź #20 dnia: 16 Maj 2009, 14:14:41 »
Nie o to mi chodziło :( Miałem na myśli to, że nie wiem które sterowniki wybrać W CZASIE PROCESU INSTALACJI. W pewnym momencie instalator prosi, żeby wybrać sterowniki. Link do screen'a podałem wcześniej. Te, któe kazał zainstalować mi TonyM nie sprawiły, że neostrada zadziałała ;|