TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Podzieli się ktoś ze mną swoimi bibliotekami z System 32 ?

Zgodnie ze wskazówkami na jakimś innym forum poświęconym GTA IV których do końca nie zrozumiałem bo posty były w języku angielskim, chciałem zrobić emulator pada od Xboxa360, należało tam podmienić klika plików z folderu system 32, pisało żeby zrobić kopię zapasową tych plików wcześnie,j ale ja nie zrobiłem i nie wiem jak odzyskać te pliki i stąd ten problem :-[

Jest to pięć bibliotek z folderu System 32:
dinput8.dll
xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xinput9_1_0.dll

Wie ktoś może jak je odzyskać, lub może podeśle mi te pliki od siebie? Mój mail porschelukas@wp.pl Mam 64bitową wersję systemu Windows 7 RC. Dzięki z góry

Odp: Podzieli się ktoś ze mną swoimi bibliotekami z System 32 ?
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Maj 2009, 21:57:55 »
jedyne mogę ci podesłać pliki dinput8.dll xinput1_1.dll i xinput9_1_0.dll bo pozostałych nie mam

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Maj 2009, 12:26:56 »
poszło
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także. - Winston Churchill
Nie ma nic dobrego w wojnie. Z wyjątkiem jej końca. - Abraham Lincoln

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Maj 2009, 17:19:52 »
dzięki wielkie:)

Offline fazzi

• 180
  • W oczekiwaniu na Windows 8 ...
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Maj 2009, 23:34:51 »
Wejdź na www.dll-files.com i znajdziesz tam każdy dll jakiego potrzebujesz.