TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z Drukarką Hp 940c

Problem z Drukarką Hp 940c
« dnia: 10 Maj 2009, 16:57:28 »
Tak jak w temacie mam problem z drukarką. Mam Windows 7 RC 64bit i niestety nie mogę znaleźć do niej sterownika. Bardzo prosiłbym o pomoc.

Odp: Problem z Drukarką Hp 940c
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Maj 2009, 19:59:05 »
Mam tą samą drukarkę i nie miałem żadnych problemów, ale ja mam wersję 32 bit. Po podłączeniu drukarki system sam znalazł sterowniki w internecie i je zainstalował, wejdź do Windows Update w Panelu Sterowania i sprawdź czy system nie chce pobrać sterowników z internetu i ich zainstalować. Jeśli tak to pobierz je i zainstaluj :)

« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maj 2009, 23:10:39 »
Niestety twoje rady nic nie dały :( System nie wyszukuje sterownika w internecie. Chyba będę zmuszony sformatować ten wspaniały system :(

« Odpowiedź #3 dnia: 13 Maj 2009, 09:15:50 »
Dziwne, ja podpiąłem ją przez usb i po chwili była zainstalowana. Jeżeli jeszcze nie sformatowałeś to wyszukaj sterownik ręcznie przez właściwości drukarki w panelu sterowania. Jeżeli to nie pomoże to wina leży pewnie po stronie systemu 64 bit.

Atak przy okazji nieco nie na temat, ale czy masz Crysisa zainstalowanego? Ja ciągle mam problem z dźwiękiem mimo że zainstalowałem wersję RC, nowe stery do grafy i stery dla visty do Audigy 4 ???

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Maj 2009, 16:28:23 »
Możesz zrobić w ten sposób:
1. Pobierz sterowniki ze strony producenta do wersji x86.
2. Wypakuj je na dysk.
3. Wejdź do menadżera urządzeń i znajdź urządzenie.
4. Kliknij ppm na te urządzenie i wybierz aktualizację sterowników.
5. Wybierz opcję wyboru sterowników z dysku lokalnego.
6. Wskaż katalog w którym ma szukać sterowników.
7. Powinno znaleźć sterowniki w katalogu do którego wypakowałeś sterowniki pobrane ze strony producenta.