TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 i dziwne ikonki w gg i błedy w javie

Windows 7 i dziwne ikonki w gg i błedy w javie
« dnia: 19 Maj 2009, 11:48:43 »
zauwazyłem ze od czasu gdy zainstalowałem 7 niepoprawnie wyswietlaja mi sie te 2 rzeczy, mianowicie:
1. W gadu gadu ikonki które migają w 2 poziomiach to w 1 poziomie jest dobrze a w 2 jest czarna kratka. Czego to wina. Dodam ze mam gadu gadu 7 jeszcze nie 8
2. Zauwazyłem ze cos nie tak jest z javą. Mianowicie np. na chacie gdzie jest lista kot jest to po przewinieciu paska litery sie krzaczą i trzeba odswiezac je poprzez klikniecie na nie...

Ktos tak ma?

Odp: Windows 7 i dziwne ikonki w gg i błedy w javie
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maj 2009, 21:03:48 »
ja mam raczej nową kartę graficzną gdyz GF 9600 M GT w latopie Acer 5930 G wiec do starych nie nalezy.
A co do sterowników mam wgrane najnowsze 185.XX od nvidii wiec wina lezy raczej gdzie indziej

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Październik 2009, 19:00:28 »
u mnie rozmowa gadu-gadu wygląda dobrze, tylko emoty mi mrugają :/

Do tego ikonki statusu wyglądają jak wyświetlane w 16 kolorach ...

« Odpowiedź #3 dnia: 29 Październik 2009, 19:32:59 »
też mam ten sam problem.
bardzo to drażni a gadu 8 czy tam 10 po prostu jest tragiczne ;/

po wielkich poszukiwaniach zdecydowałem się na aqq i jestem naprawdę bardzo zadowolony bo w końcu mogę dostosować idealnie komunikator do mojego wyglądu pulpitu :)