TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Lagi na wind7

Lagi na wind7
« dnia: 20 Maj 2009, 00:23:34 »
Witam wszystkich!!
Wiec tak mam problem z wind 7 dokladniej rzecz ujmujac internet (neozdrada 1024 sagem fast 800) ma jakies problemy z tym systemem co jakis czas gubi pakiety i ping skacze z 18 do 100 , w normalnym uzytkowaniu (przegladaniu stronek ,youtube) nie wplywa to na prace silnika , lecz u mnie sytuacja wyglada tak, ze gram w gierki po necie mmo itp wiec mam straszne lagi :( dodam ze testowalem wind 7 32 bit jak i 64 na kazdym jest to samo a co najciekawsze na xp 0 problemow  wiec wykluczam wade modemu no i naszej kochanej tepsy. Bardzo bym prosil o jakas porade jak to naprawic , bo naprawde szkoda marnowac kompa na xp :(
Z gory dzieki za pomoc

Odp: Lagi na wind7
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Maj 2009, 09:24:29 »
W takim razie poszukaj nowych sterowników dla visty pod neostrade a jeśli nie ma to pozostaje jedno wyjscie kupić router ;)

« Odpowiedź #2 dnia: 20 Maj 2009, 10:37:45 »
W takim razie poszukaj nowych sterowników dla visty pod neostrade a jeśli nie ma to pozostaje jedno wyjscie kupić router ;)
Sterowniki to juz chyba poinstalowalemm wszystkie jakie tylko sa :( na kazdych to samo ...  aaa i zapomnialem dodac ze na viscie mam to samo QQ
« Ostatnia zmiana: 20 Maj 2009, 10:45:05 wysłana przez exxo »

« Odpowiedź #3 dnia: 20 Maj 2009, 14:17:19 »
Ten sam problem mialem w CSie 1.6, pomoglo dopiero ustawienie priotytetu na niski w menedzerze zadan. jak biore na wysoki to wogole serwerow nie wyszukuje. No troche dziwne, bo przy tych ustawieniach zmniejszyl sie ilosc fps w grze. Mam nadzieje ze poprawia to w pelnej wersji :<