Witam. Win 7 jestem zachwycony (ale i na VISTE nie narzekam). Teraz mam zaistalowana wersje 64 bit na Intel Core Duo 6600 przy 4 GB RAM. To co zauwazyłem, 64 bit utuchamia sie znaczaco wolnie niz 32, ale jak sie uruchomi to śmiga. Ale mam jeden problem. W VISCIE jest fajna funkcja - wyłaczanie hybrydowe. Przydatna w szczególnosci gdy zalezy nam na błyskawicznym uruchomieniu systemu - u mnie 1 sek. W VISCIE jest taki przycisk na lewo od kłodeczki, ktory wprowadza system w sen hybrydowy a pozniej wystarczy naacisnac którykolwie4k przycisk na klawiaturze i juz system wita nas radoscie. W Win 7 - soprawdziłem - jest na napsiane "hybrid on, czyli powinno działac. Ale nie ma przycisku (jak w VIscie) tylko przycisk "shut down". Jak go sie rozwinie to jest m.in. sleep. Wiec go wybralem i uspiłem sevena na amen. Nie chciał sie obudzić. Nie pomagało nawet naciskanie przycisku na obudowie - trzymalem z 10 sek. Pomogło dopiero wyłaczenie z gniazdka. System sie znierał, zbierał .... az wreszcie wystartował. Czyli hybryda nie działa. Teraz boje sie eksperymemntować i wole sie Was zapytać co z ta hybrydą? Pozdrawiam