Powod ze muli jest zalosny w/g ciebie? To jest glowny powod. Po co mi system ktory nie dziala jak powinien.
tak, vista muli a vista po "liftingu" śmiga, jakoś dziwnie to brzmi wydaje mi się, że ty poprostu wyolbrzymiasz
Byc moze, ale system ma byc jak najlepiej dostosowany dla kazdego, nawet dla tego co sie malo zna i nie potrafi robic tego typu zabiegow jak napisales. Nie w tym rzecz.
tak, ale to nie powód żeby zaraz wypisywać, że to syf, bo vista jest naprawdę dobrym systemem, a skoro są jakieś problemy to trzeba starać się je rozwiązać, a nie od razu mieszać ją z błotem, a skoro nic nie da się zrobić to widocznie nie są związane z systemem tylko z konkretnym sprzętem (może sterowniki itp.), a wtedy to nie wina os'a
Widzialam jak vista dziala na roznych konfiguracjach komputerowych, wiec nie sadze ze to wina sprzetu. Nie chodzi o to, ze tylko na moim wolno chodzi. U mnie w pracy chodzi beznadziejnie na kazdym, a sa naprawde rozne konfiguracje, od starszych, po najnowsze. Jesli u ciebie smiga, to chyba masz szczescie.
tu nie występuje takie coś jak szczęście, poprostu trzeba system dobrze skonfigurować i "dbać o niego", czyścić rejestr, regularnie defragmentować, nie zaśmiecać niepotrzebnymi programami, a wtedy wszystko będzie działać jak w szwajcarskim zegarku. być może u Ciebie w pracy kompy są źle skonfigurowane, mogę się tylko domyślać, u mnie w szkole kompy też są nowe, a są tak źle skonfigurowane że nawet XP muli, jakbym był tam administratorem to bym zrobił z nimi porządek