TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Upgrade do 7201

Upgrade do 7201
« dnia: 07 Czerwiec 2009, 16:20:47 »
Witam,

Pierwszy konkretny post na tym forum :).
Właśnie skończyłem upgrade do 7201.

No i niestety jestem trochę zawiedziony.
Przede wszystkim ładuje się dłużej, na starcie pojawił mi się problem z ESETem :/, dodatkowo aplikacja do weryfikacji linii papilarnych przestała działać przy logowaniu do systemu. To pierwsze spostrzeżenia.

Jestem ciekawy czy inni mają podobne problemy?

Pozdrawiam
eL

Odp: Upgrade do 7201
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Czerwiec 2009, 16:25:53 »
No jakoś zauważyłem że przy upgrade jakieś problemy się często znajdą. Dlatego zawsze czystą instalację robię  ;)

Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: 07 Czerwiec 2009, 16:34:35 »
Tak samo ja... od czasu bety 7000 nie zrobiłem żadnego Upgrade. Nadal uznaję tylko format i czystą instalację. Wtedy mam pewność, że wszystkie błędy, które zauważe są wiarygodne, a nie spowodowane przez aktualizację.

« Odpowiedź #3 dnia: 07 Czerwiec 2009, 18:57:30 »
Ja jak do tej pory robiłem same aktualizacje.

Przyznam, że trwają one dość długo, ale nie miałem problemów po upgrade z 7100 do 7127.
Dzisiaj zaktualizowałem się do 7201 i już nie jest tak różowo :/

Zobaczymy kilka dni się pobawię, jeśli się okażę, że jest młynek, wówczas format i reinstall.

Pzdr.