TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Dziwne dźwięki.

Offline tk

Dziwne dźwięki.
« dnia: 13 Czerwiec 2009, 22:02:21 »
Witam. używam Build 7100 RC.
Od dwóch dni mam problem polegającym na tym, że z głośników dobiega dźwięk, który odtwarzany jest zwykle gdy podłączam/odłączam coś pod USB. Jest to niezależne od tego czy mam coś podpięte pod USB czy też nie. zupełnie nie wiem o co chodzi i jak rozwiązać ten problem poza opcją wyłączenia dźwięków ;)

Odp: Dziwne dźwięki.
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Czerwiec 2009, 22:26:41 »
Zainstaluj nowszego builda  :P

Offline tk

« Odpowiedź #2 dnia: 13 Czerwiec 2009, 22:40:47 »
*** rada. Sądzisz, że ten się psuje ze względu na to że jest już nowszy?
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2009, 16:26:25 wysłana przez Mirahz »

« Odpowiedź #3 dnia: 13 Czerwiec 2009, 23:11:15 »
Sadze ze wersja RC jest do kitu u mnie wogole nie dzialala co chwile wywalalo mi BSOD (niebieski ekran) wiec dobrze wiem co pisze a moja ranga to potwierdza  8)

A jesli nie chcesz sciagac innego builda to sformatuj dysk i zainstaluj sobie 7100 jeszcze raz ale ten blad moze sie znowu pokazac.
« Ostatnia zmiana: 13 Czerwiec 2009, 23:17:38 wysłana przez robert79513 »

Offline tk

« Odpowiedź #4 dnia: 13 Czerwiec 2009, 23:19:32 »
widzisz, ja z kolei mam RC zainstalowane od dnia kiedy się ukazał i dopiero teraz zostałem zmuszony zarejestrować się na forum - do tej pory wszystko było w idealnym porządku ;)

« Odpowiedź #5 dnia: 13 Czerwiec 2009, 23:27:13 »
widzisz, ja z kolei mam RC zainstalowane od dnia kiedy się ukazał i dopiero teraz zostałem zmuszony zarejestrować się na forum - do tej pory wszystko było w idealnym porządku ;)

Lecz w koncu sie posypal  :D