Wy chyba nie wiecie co mówicie!!
Microsoft ma u siebie znakomitych ludzi, którzy "zszachowali" urzędasów z KE. Pomyślcie ze jesli przy czystym systemienie nie bedzie żadnej ikonki z przeglądarką to w jaki sposób połączycie sie z internetem?? Bedziecie musieli kupic płytę z przeglądarką np. "fireshit" czy jakoś tak, wybaczcie ale nie uzywam takich "shitów" :] Moim zdaniem jak juz te durnie z KE powinni "porosic MICROSOFT, najlepiej na kolanach" o zwykłą ikonkę na pulpicie "pobierz przegladarke" i tam bedzie bezpośrednie polaczenie z internetem ze stroną na ktorej bedzie mozliwość tylko wyboru pregladarki (IE, fireshit, czy jeszcze inne badziewia). Ja osobiscie używam OS zawsze Windows , obecnie 7100 RC, i IE8 chodzi mi wysmienicie , ogolnie jestem tego zdania ze rzeczy wypuszczane przez Microsoft integruja sie najlepiej z innymi programami tej firmy, a nie oprogramowanie innych "superfirm" ktore pozniej sie nawzajemn blokuja ze soba ;/
Jeszcze chcialem dodac ze Microsoft zamierza juz nie dlugo wypuscic DARMOWY PROGRAM ANTYWIRUSOWY WBUDOWANY W SYSTEM, czemu mi sie wydaje ze znowu nienormalni zwolennicy shitow znowu beda drzeć mordy ;/;/
Jezeli nie odpowiadaja wam rzeczy od Microsoftu to w czym problem ludzie?? macie mnostwo alternatyw, przesiadzcie sie na linucha bedziecie mieli do wyboru odrazu przegladarke i problemy :]
MICROSOFT FOREVER :]