Porównanie dał dobre wg. mnie.
A co to ma znaczyć, że cena nieodpowiednia do możliwości? To wtedy trzeba już kraść? Twórcy mają prawo ustalać dowolną cenę za swoje programy. Poza tym to łatwo tak powiedzieć - za drogo za coś takiego. Zrób porządny soft a potem sprzedawaj za bezcen jeśliś taki cwany.
Dobre? To idz ukradnij radio tak aby nikt Cie nie przyłapał ani nic
A co zle napisalem? Czasem niektore gry nie sa warte 50zł a sprzedaja je po ponad 100zł.
I nie mowie ze robią zły soft tylko dają zbyt wysoka cene.
A sam nie zrobie bo nie jestem programista wiec nie gorączkuj się
A skąd wiesz, że ta dana gra jest warta 50 a nie 100zł? Hę? Weź mnie nie rozśmieszaj. Za drogo - nie kupuj, poczekaj aż stanieje. I jak już mówiłem, producent może sobie dowolną cenę ustalać, a ty nie masz obowiązku kupować. Łatwo tak mówić, że coś powinno być tańsze. Nie jesteś programistą? TO zrób cokolwiek innego a potem za darmo rozdawaj!
ALe przestan sie gorączkować bo wykrzyniki świadcza o tym ze krzyczysz a w jakim celu to nie wiem.
Skad wiem? Chociazby po gameplayach, demach itp.
Wezmy np takie GTA4. Gra niedopracowana na maxa, problemy z instalacja, krzaki przy instalacji. Mowie tu o oryginalnej grze Wiele osob zwrocilo ją do sklepu i tyle.
Wykrzyknik był jeden, więc przestań tu odwracać uwagę od tematu jakimś gorączkowaniem.
Tak, ty jesteś specjalistą i wiesz ile co powinno być warte, no jasne. A nad GTA IV tysiące ludzi pracowało latami. No to teraz ty weź sobie przez kilka lat ucz się programować i stwórz coś, a potem patrz jak ci mówią, że "za drogo jak na coś takiego, po co kupować, lepiej spiracić". Po prostu rzygać mi się chce piratami i ich wymówkami. A nawet, jeśli gra za droga - nie kupuj. I tyle. Zginiesz bez niej?