TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

nieprawidłowe przygaszanie ekranu i tryb uśpienia.

Offline rynio

• 176
nieprawidłowe przygaszanie ekranu i tryb uśpienia.
« dnia: 23 Czerwiec 2009, 09:09:39 »
W ogóle nie może mi zgasnąć ekran, gaśnie na sekundę i znów się pojawia obraz, mimo, że jestem oddalony od laptopa.

Zauważyłem też, że raz jak przełączyłem w tryb uśpienia(zamnąłem klapę laptopa- to chyba tryb uśpienia,a może hibernacja) i nie dało się uruchomić, ekran był zgaszony i tak jakby się cały system zwiesił.

Odp: nieprawidłowe przygaszanie ekranu i tryb uśpienia.
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Czerwiec 2009, 09:42:35 »
Na bardzo krótko zatrzasnąłeś tą klapę :?: Bo jak krótko, to mogłeś otworzyć, zanim zdąrzył się uśpić. Domyślnie jest chyba stan wstrzymania, chociaż ja mam zmienione, że nic się nie dzieje. Poustawiaj sobie w Power Options (ustawienia zasilania). A że odrazu się zapala jak gaśnie to nie wiem, może miałeś podłączoną myszkę, która się rusza, albo jakiś dziwny program włączony. Mi się normalnie wszystko gaśnie. Zobacz, czy nie masz jakiś urządzeń niezainstalowanych w Managerze urządzeń.

Offline rynio

• 176
Odp: nieprawidłowe przygaszanie ekranu i tryb uśpienia.
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Czerwiec 2009, 14:09:28 »
hm możliwe ,że miałem podłączonego ipoda, ale z tamtym zawieszeniem komputera to chyba coś nie tak z tym windowsem 7..