TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie mogę pobrać Windows 7

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
Odp: Nie mogę pobrać...
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Czerwiec 2009, 15:46:25 »
Jeżeli pobrałes ze strony ms to otworz obraz za pomocą nero, a nie win rara. Plik iso ma budowę pliku spakowanego ale ma inne przeznaczenie. Jak pobrales np. z torrentów to możesz mieć obraz spakowany w *.rar, potem wypakuj go i wypal przez nero. Jeśli ci to pomoże to wejdz w opcje folderów i odznacz "ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Dzięki temu będzie ci łatwiej poruszać się po tych plikach. Możesz również wyłączyć przypisanie plików iso do winrara.

« Odpowiedź #16 dnia: 19 Czerwiec 2009, 15:53:00 »
Trudno się już w tym połapać. On wyrażnie napisał że to co ściągnął było spakowane Winrarem

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Czerwiec 2009, 15:54:05 »
Jak dla mnie to poziom jego wypowiedzi świadczy o bardzo niskim poziomie wiedzy komputerowej a chce się brać za instalację systemu. Dopóki nie napisze co on pobrał to proszę więcej rad nie udzielać.

Offline Sotom

• 1113
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Czerwiec 2009, 15:54:45 »
Jak dla mnie to poziom jego wypowiedzi świadczy o bardzo niskim poziomie wiedzy komputerowej a chce się brać za instalację systemu.

To też a poza tym jesli zassał z linka od Madzi to niemozliwe aby miał to spakowane Winrarem.

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Czerwiec 2009, 15:55:29 »
Dla niego było bo ma w ustawieniach WinRara otwieranie plików ISO.

Offline PXX

Odp: Nie mogę pobrać Windows 7
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Czerwiec 2009, 20:02:29 »
mam pytanie. Ile powinien mieć mega plik iso dla wersji 32bitowej?

Offline sCooBy^

• 1190
  • GG: 9706662
« Odpowiedź #21 dnia: 19 Czerwiec 2009, 20:04:03 »
mam pytanie. Ile powinien mieć mega plik iso dla wersji 32bitowej?

Który Build?
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

« Odpowiedź #22 dnia: 19 Czerwiec 2009, 22:06:44 »
Racja, miałem ustawione w WinRarze że ma otwierać pliki ISO. Właśnie nagrywam obraz na płytkę. Dzięki^^

PS. Aż tak niskiego poziomu wiedzy na temat komputerów nie mam, już kilka razy przeinstalowywałem Winde, tylko ten WinRar mnie troche zmylił :P

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Czerwiec 2009, 10:57:26 »
Pozostawmy to bez komentarza.  ;D

« Odpowiedź #24 dnia: 21 Czerwiec 2009, 14:35:49 »
Wielkie dzięki za pomoc, ale problemy jeszcze są^^

1. Mam głośniki 5.1 i działają tylko 2. Sprawdzałem ustawienia i wszystko powinno byc ok.
2. Nie mogę zainstalowac sterowników do płyty głównej i do karty dzwiękowej. Pisze że jakiś tam plik nie może działac z tą wersją systemu czy coś takiego.
3. Niedawno zainstalowałem sterowniki do Radeona X1950GT Pro i gdy się użyje skrótu alt+c to włącza się panel kontrolny ati. Nie mogłem napisac literki "c" tylko z kreską u góry i się wkurzyłem więc poklikałem kilka razy. Mam teraz cały czas przyciemniony obraz... Tzn. jak włącza się jakiś nieznany plik, czy coś to się obraz przyciemnia i trzeba kliknąc "tak". Mam teraz cały czas taki ekran przyciemniony.
4. Ktoś wie co mam zrobic żeby móc pisac "c" tylko z kreską u góry? ::)

Offline Sotom

• 1113
« Odpowiedź #25 dnia: 21 Czerwiec 2009, 14:45:33 »
Wielkie dzięki za pomoc, ale problemy jeszcze są^^

1. Mam głośniki 5.1 i działają tylko 2. Sprawdzałem ustawienia i wszystko powinno byc ok.
2. Nie mogę zainstalowac sterowników do płyty głównej i do karty dzwiękowej. Pisze że jakiś tam plik nie może działac z tą wersją systemu czy coś takiego.
3. Niedawno zainstalowałem sterowniki do Radeona X1950GT Pro i gdy się użyje skrótu alt+c to włącza się panel kontrolny ati. Nie mogłem napisac literki "c" tylko z kreską u góry i się wkurzyłem więc poklikałem kilka razy. Mam teraz cały czas przyciemniony obraz... Tzn. jak włącza się jakiś nieznany plik, czy coś to się obraz przyciemnia i trzeba kliknąc "tak". Mam teraz cały czas taki ekran przyciemniony.
4. Ktoś wie co mam zrobic żeby móc pisac "c" tylko z kreską u góry? ::)

1. Zapewne dlatego że nie masz sterów od dzwięku wydaje mi sie.
2. Stery zassaj do Visty i wtedy instaluj. Uprzednio wyrzucajac te co masz teraz jakieś.
3 i 4. Wyłącz HOTKEY w ATI CONTROL PANEL a będziesz mieć "ć" A z tym obrazem to nie mam ATI wiec nie wiem co namieszałeś. Mozesz przeinstalowac stery do grafy i powinno być oki :)