Witam wie ktos jak uruchomic klienta Windows Mail w buildzie 7264 x64. Wczesniej mialem builda 7100, 7137, 7229, 7260 i udawalo mi sie uruchomic Windows Mail (poprzez podmiane plikow dll z Visty) z tym ze buildy byly x86. W tym pre-RTM niestety nie moge. Moze jest na forum ktos komu udalo sie uruchimic windows Mail pod tym buildem?
Moze ewentualnie ktos wie czemy plik exe jest zablokowany ze nie chce sie wlaczych chociaz wskakuje do uruchomionych zadan. Moze cos przy rejestrze trzeba pogrzebac.
Dodam ze przy czystej instalce katalogi Windows Mail sa i w Program Files i w Program Files x86 a plik wykonywalny Windows Mail tez jest choc ustawiony jako niewidoczy ale to akurat nie problem bo mozna zmienic mu atrybut w programiku Total Commander
PS: Jak przejac plik winmail.exe na wlasnosc? Pod prawoklikiem nie mam opcji a ma wlaczona opcje Take Ownership. Pliki dll moge przejac.
Zainteresowanych tematem odsylam do tej lektury:
http://www.mydigitallife.info/2009/06/05/download-windows-mail-from-vista-for-use-in-windows-7/Moze mi ktos spakowac i upnac gdzies katalog z czystej instalki Visty x64?