TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z całkowitym spolszczeniem.

Problem z całkowitym spolszczeniem.
« dnia: 04 Lipiec 2009, 19:56:23 »
Witam,
zainstalowałem windowsa 7 wersja 32 bitową (build 7100). Posługując się tym http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1407.0.html poradnikiem próbowałem zainstalować spolszczenie od scoobiego - wersja 3.0. Wypakowywanie plików spolszczenia przebiegło pomyślnie, jednak po restarcie systemu windows jest spolszczony w minimalnym stopniu tzn. kilka głównych ikon typu: panel sterowania, gadżety, ekrany powitalne itp. jednak reszta została po angielsku: wszystkie opisy w panelu sterowania, właściwości folderów i plików itp. W opcjach wyświetlania języka wszystko jest zmienione na pl. Później znalazłem sposób poprzez podmianę plików i wpis do rejestru co dało taki sam rezultat.

Co można jeszcze zrobić, aby system był spolszczony tak jak np. na filmikach na youtube?

Offline michau

• 3974
Odp: Problem z całkowitym spolszczeniem.
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Lipiec 2009, 21:14:05 »