TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Skalowanie obrazu.

Skalowanie obrazu.
« dnia: 07 Lipiec 2009, 11:44:38 »
Witam wszystkich użytkowników forum, właśnie poustawiałem sobie wszystko w windowsie 7, uruchamiam grę heroes 3 i po bokach są czarne pasy, wchodzę do CCC>Właściwości wyświetlania>Atrybuty>Opcje skalowania i tam nic nie da się wybrać mam dwie opcje Pełen ekran, Wyśrodkowanie zaznaczone mam na pełen ekran ale nie mogę nic zmienić i obraz nie jest rozciągany do mojej natywnej rozdzielczości 1280x800. Przyzwyczaiłem się do takiego rozciągnięcia na XP :). Jak mogę to ustawić ?

A i jeszcze takie pytanie, używam od lat Kasperskiego, ściągnąłem tego 2010 w linkach co podał michau, to zaufane źródło faktycznie z serverów Kasperskiego ? i czy mogło by się okazać że mam jakiegoś wirusa w tym kasperskim ? Mam jakąś obsesje na punkcie bezpieczeństwa ;p I czy takie programy jak SpyBot SD i Malwarebytes Anti-Malware skanują i wyszukują szkodniki poprawnie w W7?

Offline Rayearth

• 253
  • NeveR SurrendeR
Odp: Skalowanie obrazu.
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Lipiec 2009, 17:32:24 »
jesli masz karte graficzna nvidii to skalowanie mozesz wlaczyc w ustawieniach sterownika i wtedy obraz bedzie rozciagany
MB: Asus P6T Deluxe @ BIOS 1605, CPU: Intel Core i7 920 @ 2,66GHz, RAM: OCZ 3x2GB DDR3 1600MHz CL7,
GFX: Zotac GeForce GTX280 1GB AMP!, SFX: Creative X-Fi Extreme Gamer, Power: Be-quiet Dark Power P7-PRO 650W

« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lipiec 2009, 19:34:59 »
"Właściwości CCC" - Ma ATI.

« Odpowiedź #3 dnia: 29 Lipiec 2009, 17:18:19 »
mam podobny problem przy grach, ale mam zinegrowana grafe  Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family ... ktos zna rozwiazanie w moim przypadku ??

p.s. w moim przypadku to nie hreoes tylko starcraft jesli to ma jakies wieksze znaczenie...
« Ostatnia zmiana: 29 Lipiec 2009, 17:22:06 wysłana przez 7073k »