TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Całkowite wyczyszczenie plików windowsa 7?

Offline rynio

• 176
Całkowite wyczyszczenie plików windowsa 7?
« dnia: 09 Lipiec 2009, 18:42:37 »
Czy jest jakiś sposób, żeby całkowicie wyczyścić pliki windowsa 7 bez formatu partycji? Chodzi o to, że musze zainstalować jeszcze raz windowsa 7 i żeby potem wszystkie pliki starego win 7 skasować(które zapewne będą w folderze windows.old).

I jeszcze takie pytanie, czy da się jakoś usunąć, bo po instlaacjach windowsów xp zostawały mi takie pliki flash09.ocx itp..., jak się je da usunąć również bez formatu dysku?

Offline rynio

• 176
Odp: Całkowite wyczyszczenie plików windowsa 7?
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipiec 2009, 01:24:50 »
poradziłem sobie używając płyty ubuntu desktop 9.05(tą wersję rozdają za darmo np. w sklepach komputerowych), wersję włączyłem bez instalacji i udało mi się usunąć pliki windowsa 7, ale... oprócz folderów z 'użytkownicy', same niektóre foldery zostały i nie dało się ich usunąć, jest jakiś sposób , żeby te same foldery usunąć?

Offline izaw

• 121
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipiec 2009, 11:03:04 »
Podczas instalacji wybierasz szybkie formatowanie i usuwa ci wszystko z wybranej partycji.

BTW. Nie pisz postów jeden pod drugim, a wybieraj edycję posta.
"Nie ma programów bezpiecznie działających, są co najwyżej niedostatecznie przetestowane"
Prawo Murph'ego

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipiec 2009, 12:14:04 »
Podczas instalacji wybierasz szybkie formatowanie i usuwa ci wszystko z wybranej partycji.

BTW. Nie pisz postów jeden pod drugim, a wybieraj edycję posta.

Umiesz czytać ze zrozumieniem???