TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Sterowniki internetu

Sterowniki internetu
« dnia: 10 Lipiec 2009, 15:36:46 »
Witam, zainstalowałem Windows 7 build 7229 i mam duży problem ponieważ nie działa mi internet ;/ sterowniki się niby instalują
, mam internet bezprzewodowy. a moja karta to MSI PC54G2 i nie wiem co z tym z fantem zrobić?. :{
może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

Odp: Sterowniki internetu
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipiec 2009, 15:49:47 »
Musisz podać więcej szczegółów w jaki sposób się łączysz z internetem jakie urządzenie za to odpowiada chodzi o markę i model.

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipiec 2009, 15:56:26 »
Łącze się z siecią bezprzewodową osiedlową przez Karte MSI PC54G3
IEEE 802.11g próbowałem już wszystkiego ustawiałem zgodność itp a to nic nie daje
już nie wiem co mam zrobić. Wo gulę nie wykrywa mi karty :{

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Lipiec 2009, 15:59:51 »
Łącze się z siecią bezprzewodową osiedlową przez Karte MSI PC54G3
IEEE 802.11g próbowałem już wszystkiego ustawiałem zgodność itp a to nic nie daje
już nie wiem co mam zrobić. Wo gulę nie wykrywa mi karty :{

Wejdź na stronę producenta karty i pobierz najnowsze sterowniki dla windows vista i uruchom instalator w zgodności z windows vista.