Wojtek ma racje. Strone wczesniej miron napisal ze Zukona dzis udostepni RTM en-us wiec tak bedzie predzej czy pozniej chyba ze ms zakrecil mu kurek ale miejmy nadzieje ze nie. I gdyby jeszcze udalo mu sie zdobyc lipy w niedlugim czasie to bylo by juz naprawde extra miron zawsze wie co mowi
Nom, nie widziałem jeszcze, żeby Miron pisał o niesprawdzonych rzeczach
A co do mojego kolegi i drobnego info o W7 - nie jest to żadna ściema, mam trzech znajomych pracujących od 3 lat w Microsofcie w Redmond (programiści), mam stały kontakt z jednym z nich. Napisał mi wczoraj właśnie to, że ISO z Windowsem 7 są w firmie ogólnodostępne, każdy może sobie go ściągnąć, wypalić na DVD no i ... generalnie wychodzi na to, że również puścić w net.
Microsoft nie walczy z wiatrakami. Dla firmy jest oczywistością, że nawet przy mocnych ograniczeniach i polityce bezpieczeństwa ktoś i tak znajdzie sposób, żeby Windowsem 'podzielić się ze społeczeństwem'. Jeżeli udostępnia się Windows swoim pracownikom, można walczyć z wyciekami i z pewnością przegrać, można sprawę zignorować i śmiać się z tego - obrana została ta druga droga.
Ja podejrzewam, że dzisiaj ukaże się oficjalna, Microsoftowa wersja i będziecie się cieszyć tym RTMem
- a sam zabieram się akurat za instalację RC 7100