Czy działa opcja "Zainstaluj lub odinstaluj języki wyświetlania"?
Nie działa, WU też.
Fucktycznie instalowanie/odinstalowywanie języków wyświetlania nie działa, ale Windows Update działa. Przynajmniej u mnie na
U mnie też jest pokazane, że niby działa, ale za każdym razem gdy instalowałem W7 miałem w WU 4 aktualizacja do sterowników lapka (grafa, dźwięk, touchpad i coś tam jeszcze). Po integracji ISO z PL już nie ma możliwości pociągnięcia tych aktualizacji.
Hmmm. A w 7600 ale bez modyfikacji te sterowniki na Windows Update są? Dla mnie szczerze mówiąc to akurat brak możliwości pobrania sterowników z WU to żadna strata. Windows Update jest ostatnim miejscem, w którym szukałbym sterowników a tym bardziej je instalował. Tak czy inaczej raczej nic w tej sprawie nie zmienimy. Trzeba się z tym pogodzić lub zainstalować wersję angielską. Przynajmniej ja mam świadomość tego że zintegrowanie na siłę LIP-a z buildu 7264 z systemem w wersji 7600 ma pewnie efekty uboczne. Gdyby takowych nie było to pewnie dałoby się je zamiennie instalować przez "Zainstaluj/odinstaluj języki".
Tak, bez modyfikacji 7600 były te stery w WU, po modyfikacji już nie było
No ale tak jak mówisz, żadna to strata, i tak jedyne sterowniki, jakie instaluje, to od czytnika linii papilarnych, cala reszta działa wyśmienicie