ja wczoraj próbowałem aktualizacji i nic z tego prawie na samym koncu wyskakuje błąd ze system jest niekompatybilny czy cos podobnego. na szczescie da sie przywrócic system do stanu poprzedniego i wszystko działa bez zarzutów. Takze upgrade z 6801 narazie nie działa. W weekend moze zainstaluje sobie czystą instalkena sformatowany dysk i zobaczmy jak wszystko działa. Stabilnoscia działania jest o 1000 km przed vistą w wersji beta !! naprawde myslę że microsoft zrobi teraz godnego następcę visty i XP i zacheci tym systemem wielu ludzi którzy mają juz dosc problemów z vistą. Ja póki co po pierwszym miesiacu testów jestem mega zadowolony oprócz kilku bugów ale to pierdółki i jest to wersja rozwojowa (nie zapamietuja mi się czasami ustawienia odnosnie taskbara i ikonek które maja byc widoczne a które nie, czasami mam problem z funkcją sleep - po powrotnym wznowieniu i obudzeniu kompa nie włacza mi sie ekran oraz nie działa mi program do czytnika linii papilarnych, sterowniki działaja ale program powoduje ze system nie chce sie zrestartowac ani wyłaczyc ale mysle ze to kwestia samego programu do obsługi tego czytnika a nie systemu). No i czekam z nieciepliwieniem na pierwszą betę !!