TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nieudana instalacja spolszczenia

Offline vtold

Nieudana instalacja spolszczenia
« dnia: 17 Lipiec 2009, 23:56:53 »
Witam jako nowy user tego forum,
Próbowałem zainstalować spolszczenie W7RC ale nie dokończyła się instalka (zawisła). Teraz mam status failed tej instalacji ale w dostępnych pakietach windowsupdate już jej nie ma. Próbowałem też ściągnąć spolszczenie sugerowane na tym forum ale IE8 nie otwiera żądanej strony. Jak zatem mogę pobrać i zainstalować u siebie spolszczenie?
pozdrawiam
vtold

Offline michau

• 3974
Odp: Nieudana instalacja spolszczenia
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipiec 2009, 02:21:41 »
Skąd pobrałeś wersję RC?

Offline vtold

Odp: Nieudana instalacja spolszczenia
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Lipiec 2009, 09:25:31 »
Wersję RC pobrałem od MS ale chyba coś się nie tak zainstalowała sądząc po problemach jakie opisywałem w moich postach. Tymczasowo poradziłem sobie tak, że ściągnąłem spolszczenie scoobiego na innym kompie i przeniosłem na pendrivie na mój. Teraz mam niby polski interfejs ale pozostałe problemy pozostały niestety.