TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Win7 po instalacji padł ;/

Offline Hotek

Win7 po instalacji padł ;/
« dnia: 22 Lipiec 2009, 10:48:31 »
Wczoraj, , a dokładniej dzisiaj mi sie ściągnął Windows 7 ze strony Microsofta, 64 bitowym
Wypaliłem iso na płytke tak jak pisała "instrukcja" i ok, instaluje się, zrobiłem formata dysku C. Tam miałem Viste Home Basic. Zrobiłem, i ok, instaluje sie, potem wyłącza, znowu włącza, pisze, ze instalacja sie konczy jakoś tak.Potem restart, logo ładne 7 i cisza ;/ i czarne okno, monitor sie włącza (chodzi mi o swiatełko) i wyłącza tak jak by był wygaszacz włączony ;/ Jak robie restart to czasami wyskoczy mi niebieskie okno z czymś tam, coś na dole sie niby liczy, potem znowu cholerny restart, i tak w kółko.

;/ Wie ktoś o co chodzi? Bo mnie juz szlak trafia z tym.

Offline michau

• 3974
Odp: Win7 po instalacji padł ;/
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipiec 2009, 11:19:46 »
Podaj konfigurację komputera i jakie urządzenia masz podłączone.

Offline Rayearth

• 253
  • NeveR SurrendeR
Odp: Win7 po instalacji padł ;/
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lipiec 2009, 12:12:12 »
objawy wskazuja na problem sprzetowy

potrzebna jest informacja z tego niebieskiego ekranu ktory ci sie pokazuje, naszykuj aparat i zrob szybko zdjecie :P
MB: Asus P6T Deluxe @ BIOS 1605, CPU: Intel Core i7 920 @ 2,66GHz, RAM: OCZ 3x2GB DDR3 1600MHz CL7,
GFX: Zotac GeForce GTX280 1GB AMP!, SFX: Creative X-Fi Extreme Gamer, Power: Be-quiet Dark Power P7-PRO 650W