TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem - Pokaż zawartość okna podczas przeciągania

Problem - Pokaż zawartość okna podczas przeciągania
« dnia: 08 Lipiec 2009, 23:42:56 »
Mam Windows 7 RC 7100 i chciałbym żeby na stałe była włączona opcja pokazywania zawartości okna podczas przeciągania, jednak po restarcie systemu krzyżyk obok tej opcji znika i zamiast zawartości okna widzę tylko ramkę, która mnie strasznie irytuje. Czy jest możliwość zachowania na stałe tych ustawień, ewentualnie dlaczego tak się dzieje, czyżby to błąd wersji RC? Może jakiś wpis do rejestru, lub skrypt do autostartu?

Offline michau

• 3974
Odp: Problem - Pokaż zawartość okna podczas przeciągania
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Lipiec 2009, 00:12:58 »
Wina Twojej wersji Windowsa, że nie zapisuje ustawień. Proponuję przejść na nowszą wersję lub dokonać ponownej instalacji tej wersji.

Odp: Problem - Pokaż zawartość okna podczas przeciągania
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Lipiec 2009, 13:29:45 »
Zainstalowalem build 7600 RTM na czystym dysku i dalej mam ten sam problem, skad to sie moze brac, jak to zmienic?
Nie mam pojecia skad taki efekt sie bierze, czyzby kazda wersja Win7 zawierala ten blad, a moze ja cos robie nie tak?