TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Pobrałem dobrą wersję RTM, czy może jakaś przeróbkę? Proszę o zerknięcie :)

Offline Boss

Hi :D Nigdy nie sprawdzałem czy pobieram prawidłową wersję siódemki, chociaż miałem już wiele buildów. Do sprawdzenia mojej siódemki build 7600.16385 skłoniło mnie to, że podczas instalacji zobaczyłem paseczki ładujące się podczas uruchamiania visty, co mnie zdziwiło ;D
Googlując znalazłem program winMd5Sum, ktory pokazał mi takie cuś
- Nie znalazłem nic o tym w google, więc chcem sie pytam na tym forum xD W systemie pokasuje że mam build 7600, 32 bit.
Jeśli potrzebne jakieś info jeszcze, proszę powiedzieć :)
Dzięki za odpowiedzi! :P

dawidengler

to sa poprawne sumy kontrolne windows 7 build 7600.16385 (x86)
« Ostatnia zmiana: 27 Lipiec 2009, 17:03:56 wysłana przez A$IOR »

Offline Boss

Niestety pobrałem mojego 7 z niesprawdzonego źródła, była to jedna z pierwszych wersji na torrentach, a mi zależało na jak najszybszym jego posiadaniu :( :P
Dzięki! :)

dawidengler

a jak była ta wersja opisana W.Z.T czy ZUKONA

Offline Boss

« Ostatnia zmiana: 27 Lipiec 2009, 17:24:34 wysłana przez Boss »

dawidengler

to jeszcze zrób tak:sprawdż używając programu UltraISO jaka nazwę ma twój plik obrazu.jeśli ma inną niż GRMCULFRER_EN_DVD to znaczy że ma ona jakieś niemiłe niespodzianki

Offline Boss

Dzięki za pomoc ! Już ściągam wersję Zukona :)