wlasnie uwalilem sobie laptopa przez tego loadera...
odpalilem wcisnolem none slic ... po czasie kazal zresetowac, wiec zresetowalem....
... no i juz spowrotem nie wstaje, pokazuje tylko na poczatku logo HP, do biosu mozna wejsc, ale juz system sie nie odpala, z plytki odpalic nie mozna, system recovery tez nie dziala . .... we wszystkich przypadkach pokazuje sie w lewym gornym rogu migajaca kreseczka i tyle...
...lapek to HP dv5-1040ew
chyba czeka mnie wizyta w serwisie, ciekawe ile to bedzie kosztowalo i czy wogole da sie naprawic....
Miałem to samo... A mianowicie migała biała kreseczka w lewej górnej stronie ekranu@ i tak bez końca (Mój laptop HP Pavillion dv5 1060ew)Udało mi się go postawić dzięki kombionowaniu! Niestety ja zrobiłem to tak i jakoś działa należycie...(Ale miałem stracha bo nic nie chciało działać na początku)
1. Włożyłem płytkę z W7 i ustawiłem w biosie na botoowanie z płyty noi, gdy już sie załadowało ładnie to wybrałem przywróć system...
2.To niestety nie pomogło więc wybrałem opcję napraw system(Recovery)
3.Oczywiście też nie zadziałało więc sformatowałem partycję z Windows 7 wcześniej używanym (Z instalki płyty W7)
4.No i niestety było tak jak poprzednio... Ale na szczęście zainstalowałem jeszcze raz system na tej partycji i gdy doszło do restartu w czasie instalacji lapka pokazała się opcja z wyborem dwóch systemów Windows 7
Wybrałem oczywiście tą pierwszą i ładnie się zainstalował oraz działa mi jak wcześniej
Jedynie mam takie pytanko co zrobiłem nie tak z tym loaderem od chinola że tak on zadziałał???