TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Final RTM i problem z Karta graficzna?

Final RTM i problem z Karta graficzna?
« dnia: 02 Sierpień 2009, 00:31:26 »
Witam. Dlugo nie ogladalem filmow no i dzis sobie chcialem wlaczyc i kupa. Filmy zawsze ogladalem na TV ktory mam podlaczony kablem s-video do kompa. Na wczesniejszych buildach nie bylo takiego problemu. Zazwyczaj telewizor byl wykrywany bez sterownikow do karty graficznej a na RTM widze ze kupa. Nie wykrywa go system. Po zainstalowaniu sterownikow tez nic nie widzi. Jeszcze mysle sciagnac starsze stery ale nie wydaje mi sie zeby to pomoglo. Na buildzie 7600.16384.090713-1255 nie bylo zadnego problemu. Moja karta graficzna to radeon 4850.
« Ostatnia zmiana: 02 Sierpień 2009, 00:33:03 wysłana przez kowalmisiek »

Offline Tom

• 589
  • ;)
Odp: Final RTM i problem z Karta graficzna?
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Sierpień 2009, 21:07:58 »
Wciśnij Win (flagę Windowsa, na klawiaturze) oraz P, i trzymaj. Wybierz odpowiednią opcję myszką, obraz na ekranie powinien się pojawić.
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium