TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Instalacja gier (GTA IV, COD5...)

Offline TaS

Odp: Instalacja gier (GTA IV, COD5...)
« Odpowiedź #75 dnia: 19 Styczeń 2009, 10:54:32 »
kupiona od polskiego dystrybutora ale instalowana w pelnej angielskiej wersji jezykowej, a launcher hmmm nie pamietam dokladnie  ;D
A patch raczej nie pomoze ale sprobowac warto
Zalezy mi na przyznaniu sie do bledu, na niczym wiecej /ten temat mozemy zakonczyc/

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
« Odpowiedź #76 dnia: 19 Styczeń 2009, 11:01:11 »
A patch raczej nie pomoze ale sprobowac warto

Co ci szkodzi dużo poprawia...dodam tylko że na Viscie miałem patch 1.0.0.35...wiec może ten nowszy pozwala grac na W7 beta nie wiem...zawsze sprawdzam czy są ulepszenia...

Edit:Na razie i powodzenia zainstaluj ten cholerny patch :)

Offline TaS

« Odpowiedź #77 dnia: 20 Styczeń 2009, 09:07:43 »
patch niestety tez nie pomogl przy f3... zainstalowalem napewno dobry i napewno dobrze. aha - ustawienia grafiki tez sa po angielsku i na tym wlasnie sie wiesza...

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #78 dnia: 20 Styczeń 2009, 10:21:12 »
To nie wiem...ma ktos jeszcze Fallouta 3?

Edit:Ma ktos orginał wersja angielska albo polska X3:TC? jesli tak to ktos może zrobic wirtualny obraz płyty i sprawdzic czy działa na power iso już 3 obraz robie i pisze że walniety...uhh deamon ładnie czytał wszystkie obrazy...
« Ostatnia zmiana: 20 Styczeń 2009, 16:26:56 wysłana przez gregor_y »

« Odpowiedź #79 dnia: 20 Styczeń 2009, 19:33:21 »
Witam nie mogę odpalic gry

wyskakuje mi błąd fatal error RMN40 ten blad oznacza brak sp3 w winxp

Ale ja mam Windows 7 , przeczytalem caly ten post i jednak mozna gre odpalic na 7. Jak to zrobic prosze o pomoc

A przepraszam juz podaje GTA IV  czywiście :)
« Ostatnia zmiana: 21 Styczeń 2009, 10:09:18 wysłana przez MATRIX5000 »

Offline TaS

« Odpowiedź #80 dnia: 21 Styczeń 2009, 08:48:47 »
matrix... a moze napisze jeszcze jaka gre probujesz odpalic?

« Odpowiedź #81 dnia: 22 Styczeń 2009, 14:06:25 »
Ja nie moglem zainstalować gta iv bo nie chał się zainstalowac Games for Windows - LIVE i wystarczyło ściągnąć starsza wersje...

http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=6f966188-1e50-41c3-a689-181edc57c0e0&displayLang=pl

EDIT:
Witam wszystkich forumowiczów :) Chciałem tylko dać znać iż Counter Strike: Source działa aż miło :D mam lapka compal FL90 proca t7500 2,2ghz, 2gb ramu 667mhz, geforce 8600m gt 256mb. Polecam 7 :)

A mi nie chce odpalić :/ Mam 2 rdzeniowy procek 3.17 Ghz, gf 9500 512 ddr3, 4 gb ram i mi to gówno nie chodzi... Instalowałem 10 razy z roznymi trybami z zgodnosci ale to daje tyle ze jak se ustawie na xp to slysze muze i obrazek tła menu sie dłużej wyświetla, a później i tak wyskakuje komunikat o nieobsługiwanej platformie... ;/

Edit: Dobra działa xD Wyczytałem na innym forum ze trzeba z rejestru wykasować wszystko co ma w nazwie Valve i już śmiga xD
« Ostatnia zmiana: 23 Styczeń 2009, 13:33:56 wysłana przez Lasic »

« Odpowiedź #82 dnia: 23 Styczeń 2009, 19:25:12 »
Polecam Crysisa, działa pieknie w 64 bitach, tylko zainstalowac w zgodnosci z vista, i sciagnac odpowiednie ciacho razora, jest super, mi lepiej chodzi niz na windows vista i xp, a jako ciekawostke dodam ze szybciej chodzi na rozdzialce 1920 x 1200 niz 1024x768 hehehe, pozdro

« Odpowiedź #83 dnia: 25 Styczeń 2009, 17:53:03 »
Przepraszam, że nie na temat.

Właśnie ściągam betę Windows 7 build 7000 wersja x64. Czy zauważę jakieś różnice w grach? Do tej pory korzystałem tylko  XP x32. Czy przysporzy mi to jakiś nowych kłopotów czy raczej da więcej korzyści? Tylko kopie zapasowe wchodzą w grę? Dlaczego tak się dzieje? Jeśli tak to czy Daemon jest kompatybilny z Seven?
Mój komp:
Procek: Intel C2D E8400 (jeszcze dziewiczy)
Ram: Geil Black Dragon 2x1GB 1066 MHz
Karta: Palit Geforce 8600 256mb (najsłabsze ogniwo :roll: )
Płyta główna: Gigabyte EP45-DS3L

Niedługo planuje dokupić jeszcze 2Gb takiego samego RAMu. Czekam na najnowsze karty GeForce'a, które ponoć ujrzą światło dzienne już na wakacje ;]

PS I tak traktuje wszystko jako ciekawostkę, bo mam X360 Elite :P

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #84 dnia: 25 Styczeń 2009, 18:49:06 »

Na która nie ma nic ciekawego tak jak reszte konsol :)

deamon nie działa i nie nie bedziesz miał problemów jak na razie 90 no moze 95% softu działa bez problemu to 5% to deamon :)

« Odpowiedź #85 dnia: 25 Styczeń 2009, 18:54:54 »

deamon nie działa i nie nie bedziesz miał problemów jak na razie 90 no moze 95% softu działa bez problemu to 5% to deamon :)

[ON]
Fanboy ;P Wszystkie gry wychodzą normalnie (poza kilkoma tytułami ;) ) I nie ma problemów z upgradem sprzętu :) Nie wspomnę o tytułach ekskluzywnych i graniu na 42 calach. :D
[OFF]

A gry? Coś zyskam/stracę? Mogę bez obawy o problemy grać na oryginałach? Czy będę musiał mieć kopie zapasowe z "lekarstwem"?

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #86 dnia: 25 Styczeń 2009, 19:10:56 »

To ciekawe że większość obecnie wydawanych gier na PC to remake`i gier z Xboxa, ciekawe skoro nie ma na niego nic ciekawego ;)

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #87 dnia: 25 Styczeń 2009, 19:22:51 »
To ciekawe że większość obecnie wydawanych gier na PC to remake`i gier z Xboxa, ciekawe skoro nie ma na niego nic ciekawego ;)

Nie mówie o nowych grach...miedzy innymi dlatego zostałem na 32bitach żeby pykac w starocie + jeszcze obróbka wideo itp...nowosc czasami odpale ale przechodze w 1-2 dni co jest smieszne...kiedys 1 gra to było minimum tydzien a teraz robią wszystko pod imbecyli z padami...

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #88 dnia: 25 Styczeń 2009, 19:23:59 »

Nie mówie o nowych grach...miedzy innymi dlatego zostałem na 32bitach żeby pykac w starocie + jeszcze obróbka wideo itp...nowosc czasami odpale ale przechodze w 1-2 dni co jest smieszne...kiedys 1 gra to było minimum tydzien a teraz robią wszystko pod imbecyli z padami...

Cóż, czyli jestem imbecylem z padem, a Ty inteligentem bo gracz na klawiaturze :) Ok, niech i tak będzie, wyłączam się z dyskusji bo jest bezcelowa.

« Odpowiedź #89 dnia: 25 Styczeń 2009, 19:26:50 »
Próbował ktoś może instalować F.E.A.R'a? Nie tyle na W7 co na jakimkolwiek systemie 64bit? Przy próbie instalacji na W7 x64, kiedy  klikam w setup wyskakuje informacja, żeby sprawdzić czy wersja oprogramowania jest x64 czy x86.