Mam Windows 7 RC(i nie zamierzam pobierać innego). Muszę zainstalować spolszczenie oryginalne, bo zależy mi na pomocy. Ostatnio przeglądąłem płyty z gazet i natknąłem się na Restorator 2007. Pomyślałem, że dla własnych potrzeb, mógłbym kilka tekstów, które najbardziej rzucają się w oczy i z którymi stykam się na codzień dla siebie spolszczyć. No to zaczynam, patrzę: User Account Control. Jest sporo rzeczy nie spolszczonych. Odpalam Restorator, szukam pliku mui. Miałem szczęście, bo jechałem po nazwie, a jest taki biblioteka jak UserAccountControlSettings.dll.mui. A więc zabieram się do roboty, spolszczyłem w Restoratorze, zmieniam język na angielski, pomyślnie podmieniam plik, zmieniam na polski, Kontrola Konta spolszczona, więc wszystko gra. Ale idę dalej i nie mam zielonego pojęcia jak spolszczyć autoodtwarzanie(które wyświetla się po włożeniu płyty), plik autoplay jest odpowiedzialny za coś innego, a co z pierwszym błędem: Search Komputer? Gdzie mam szukać? I jak w ogóle zabierać się do innych rzeczy, czy jest jakaś lista, spis z której się tego dowiem?