Ładnie tak popędzać autora, który ma harówę w pracy oraz i tak dużo zajmuje się wami?
Kolega grzecznie zapytał, musimy niestety uzbroić się w cierpliwość jeśli chcemy dostać naprawdę wartościowy i dopracowany tweaker, trzeba go przecież jeszcze przetestować przed wypuszczeniem. Tak samo czekamy na tweaker nowy do Visty SP2 PL. Heh na początku wszyscy wybrzydzali Vistę, potem chwalili a teraz ci co ją chwalili to wybrzydzają, że 7 lepszy. Ale jak im się mówiło, że Vista to niewypał i jest to tylko system pośredni (przejściowy) między XP a 7
dobry pomysl z tym tweakiem i dla visty i 7 w jednym programiku
Nie, nie, nie źle mnie zrozumiałeś. Chodzi oto, że tweaker do Windows 7 jest i dla jego wersji x86 i x64 w jednym pliku i mało waży, a tweaker do Visty waży zbyt dużo jak na tweaker (to już jakby zaawansowany program do optymalizacji systemu) i jest osobno dla wersji x86 i x64. Chodzi mi oto, żeby zmiejszyć rozmiar tych 2 części tweakera do Visty i połączyć wersję dla x86 i x64 w jedną z możliwością zwężania menu start
Teoretycznie prościej by było Sunrise Seven zaadoptować do poprawnego działania w Windows Vista - problem w tym że nie mam jak teraz tego testować a obecnie zajmuję się rozwojem Sunrise Seven
Można by było ale to by mogło sprawić więcej kłopotów i opóźnić premierę Sunrise Seven
a swoją drogą jaki jest obecny build??może jakieś screeny. Aha te linki z spolszczeniem do 7 nie działają tzn, nie można pobrać jakiś błąd wyskakuje. Aha na serwerze jest wciąż wersja tweaker seven 1.0.104 a pisze że powinna być 1.0.105 plik też jest tak błędnie podpisany ale w instalce widać że jest to stara wersja. Trzeba wrzucić poprawny plik
Szkoda że niema też nowej wersji dla visty bo miała być jak się ukaże sp2 do niej
i miał mieć końcówkę .26
http://www.mediafire.com/?ztlkymoyjnj podzielę się z wami prezentem od sCooBiego^ wersja 1.0.106 nie nowa (ostateczna na którą czekamy) ale kompatybilna z Windows 7 RTM