TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Pasek nerzedzi

Offline mb

Pasek nerzedzi
« dnia: 15 Sierpień 2009, 16:24:11 »
Tworze nowy pasek narzedziedzi, i jak teraaz przeniesc go na gore ?
W xp wystarczylo przecaiagnac, a tu cos nieidzie.

Odp: Pasek nerzedzi
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Sierpień 2009, 18:53:57 »
odznacz w pasku narzedzi "zablokuj pasek narzedzi" i przeciagnij go sobie na gore:)

Offline mb

« Odpowiedź #2 dnia: 15 Sierpień 2009, 18:57:12 »
HEHE, gdyby to bylo takie proste to bym przesunął.
Pask nie mozna przesunąć.

Offline KilKr

• 274
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Sierpień 2009, 19:11:18 »
Prawoklik na pasku -> właściwości -> zakładka pasek zadań -> położenie paska zadań na ekranie. Do wyboru: dół, lewo, prawo, góra :)
« Ostatnia zmiana: 15 Sierpień 2009, 19:14:43 wysłana przez KilKr »

Offline mb

« Odpowiedź #4 dnia: 15 Sierpień 2009, 19:58:37 »
Ale caly czas mam jeden pasek.
Ja tworze nowy i chce go przeniesc w inne miejsce.
Co wsumie da mi dwa paski.

Offline mb

« Odpowiedź #5 dnia: 15 Sierpień 2009, 22:39:49 »
Używam ten  sytem zaledwie 3 godz. a juz wyskauja jakies budle. Nie wspomnie  o braku wyboru klasycznego menu !

« Odpowiedź #6 dnia: 15 Sierpień 2009, 22:57:46 »
Używam ten  sytem zaledwie 3 godz. a juz wyskauja jakies budle. Nie wspomnie  o braku wyboru klasycznego menu !
O ile wiem nie da sie utworzyc 2 tradycyjnych paskow zadan,podobnie jak i nie ma klasycznego menu start.Mnie to osobiscie odpowiada zalezy co kto lubi ;)

« Odpowiedź #7 dnia: 15 Sierpień 2009, 23:04:08 »
Tylko po co ci klasyczne Menu Start ? Jeżeli chcesz wygląd klasyczny Windows , kliknij prawym na pulpicie -- Spersonalizuj -- Zjedz na dół i tam masz klasyczny Windows