TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Crack do windows 7 ? Usuwający 2 godzinne wyłączanie?

mati xl

Crack do windows 7 ? Usuwający 2 godzinne wyłączanie?
« dnia: 13 Sierpień 2009, 19:49:10 »
Witam
Dowiedziałem się ,że istnieje crack do windows 7 Rc usuwający blokade co wyłącza komputer po 2 godzinnej pracy i inne ważne pliki licencyjne aby wyłączyć wszystko

Czy ma ktoś ten crack ? Dowiedziałem się ,że nazywa się timernuke
bardzo bym prosił o działający crack najlepiej link nie zawirusowany :P

a taką stronke znalazłem z tym:
http://www.mydigitallife.info/2008/12/30/timernuke-crack-free-download-to-disable-activation-of-windows-7-and-server-2008/
« Ostatnia zmiana: 13 Sierpień 2009, 19:52:10 wysłana przez mati xl »

Odp: Crack do windows 7 ? Usuwający 2 godzinne wyłączanie?
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Sierpień 2009, 19:57:58 »
Witam
Dowiedziałem się ,że istnieje crack do windows 7 Rc usuwający blokade co wyłącza komputer po 2 godzinnej pracy i inne ważne pliki licencyjne aby wyłączyć wszystko

Czy ma ktoś ten crack ? Dowiedziałem się ,że nazywa się timernuke
bardzo bym prosił o działający crack najlepiej link nie zawirusowany :P

a taką stronke znalazłem z tym:
http://www.mydigitallife.info/2008/12/30/timernuke-crack-free-download-to-disable-activation-of-windows-7-and-server-2008/
Hmm nie bardzo rozumiem 1 zdanie...Po 1 to wersja RC jest legalna i mozna ja aktywowac legalnym kluczem od MS (system bedzie dzialal do przyszlego roku).Istnieje crack ktory wylacza usluge licencjonowania oprogramowania.W statusie widnieje Stan aktywacji jest niedostepny.A aby go pobrac wystarczy skorzystac z wyszukiwarki google :P

mati xl

« Odpowiedź #2 dnia: 14 Sierpień 2009, 10:55:15 »
A jak to zainstaluje i skończy się licencja i będe żył na cracku to będe mógł robić aktualizacje?

« Odpowiedź #3 dnia: 14 Sierpień 2009, 11:05:41 »
A jak to zainstaluje i skończy się licencja i będe żył na cracku to będe mógł robić aktualizacje?
Hmm na cracku to lepiej nie żyć ;D.W RC masz 2 mozliwosci albo skorzystac z legalnego klucza MS i aktywowac system co pozwoli korzystac z niego do przyszlego roku,albo wylaczyc usluge licencjonowania oprogramowania przy pomocy cracka.Obie metody pozwalaja korzystac z Windows Update :)

Offline qwer

• 104
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Sierpień 2009, 11:27:53 »
a przypadkiem od 1 lipca nie mial sie przestac aktywowac RC przy nowej instalacji?
Chcesz kupic kompa/ lapka?? ZGLOS SIE

GG:2889405 Tlen:meserak@o2.pl

mati xl

« Odpowiedź #5 dnia: 15 Sierpień 2009, 19:19:02 »
uuu? To jak ? nie długo go ściągne i nie będe mógł go używać ?? :(

« Odpowiedź #6 dnia: 15 Sierpień 2009, 19:24:38 »
uuu? To jak ? nie długo go ściągne i nie będe mógł go używać ?? :(
Na stronie MS jest napisane ze wersja RC bedzie dostepna do pobrania do 20 sierpnia wiec masz jeszcze 5 dni.Jest tez napisane ze  nie ma ograniczen czasowych dostepnisci kluczy dla tej wersji.A nie lepiej pobrac wersje RTM? :)