TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem ze startem

Problem ze startem
« dnia: 19 Sierpień 2009, 11:52:12 »
Witam... mam problem z WIN7 7100
dokladniej jest tak... instaluje go sobie normalnie, wszystko cacy itp. itd. jestem juz na glownym pulpicie... zaczynam instalowac sterowniki (wszystkie najnowsze sciagniete ze stron producentow) i tu tez bez najmniejszych klopotow... jednak gdy po zainstalowaniu wszystkiego wylaczam kompa i zostawiam go na noc zeby pojsc spac... to gdy wstaje rano i go wlaczam uruchamia sie Startup Rapair... diagnozuje problem itp. itd. kaze sie zresetowac weic to robie i znowu to samo... caly czas w kolko uruchamia sie ten Startup Rapair...

moglby mi ktos pomoc? bylbym bardzo wdzieczny...
« Ostatnia zmiana: 19 Sierpień 2009, 12:48:49 wysłana przez osa54 »

Odp: Problem ze startem
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Sierpień 2009, 14:14:38 »
Jeżeli uruchamia Ci się Startup Repair, to znaczy, że jest to wymagane! Prawdopodobnie masz uszkodzone jakieś ważne pliki systemowe.
Startup Repair pozwala na "przywrócenie do życia" naszego systemu.
Tutaj masz ładnie opisane wszystkie procedury naprawcze: http://www.sevenforums.com/tutorials/681-startup-repair.html
Wykonaj je, a system będzie się uruchamiał normalnie.

Odp: Problem ze startem
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpień 2009, 21:11:49 »
robilem juz to... za kazadym razem jak daje restart kaze mi znowu tak zrobic... ale juz sobie poradzilem... powrot do XP :P